Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Arie Boomsma is echt volledig de weg helemaal kwijt


Dat Arie Boomsma echt helemaal gestoord was wisten we al. Eerder deelde hij namelijk een filmpje waarin hij laat zien hoe hij in een ijskoude rivier bij zijn woonboerderij in Abcoude springt.

Maar het kan blijkbaar nog gekker, want nu laat Arie Boomsma weten dat hij met plakband op zijn mond naar bed gaat. Ja je leest het goed Arie plakt zijn hele mond af zodat hij niet meer door zijn mond kan ademen als hij slaapt. Vol trots deelde Arie zijn nieuwste gekke tik op zijn Instagram account.

Arie zegt het volgende over zijn plakband tik:

“Dat laatste klinkt drastisch, en ja ook mijn vrouw lacht soms liefdevol om me als ik weer eens met zo’n experiment aan kom, maar dat neusademen levert veel op.”

“Je neus filtert de lucht van van alles dat je liever niet in je longen krijgt (vuil, stof, bacteriën, etc). Je kunt jezelf op allerlei manieren trainen in het neusademen.”

“Of tape je mond dicht bij een activiteit, zoals grasmaaien, afwassen, stofzuigen.”

“Je wordt frisser wakker, hebt meer energie, herstelt sneller tijdens en na trainingen en het heeft volgens de wetenschap ook nog allerlei gezondheidsvoordelen.”

“Eerlijk gezegd is het ook gewoon leuk om over het ongemak van zo’n handeling heen te stappen en zoiets gewoon eens te proberen. Waarschuw wel even je partner of huisgenoot als je niet alleen woont. Misschien zijn ze blij, want een neusademer snurkt over het algemeen aanzienlijk minder!”

Arie doet tegenwoordig alles voor aandacht. We voelen mee met zijn vrouw die deze plakband gestoorde gek naast zich heeft liggen.

Hieronder het filmpje wat Arie deelde over zijn plakband hobby:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat is hij al jaren, die spoort echt niet.

Ik heb slaapapneu en slaap met een kastje cpap = luchtpomp.
Dus de onzin die boomsma verteld kan alleen maar door een idioot worden uitgekraamd.
Stop daar mee want je bent de weg al helemaal kwijt.

Ik adem mijn hele leven al door mijn neus, daar heb ik geen tape voor nodig. Die gozer spoort niet , want als je dit niet gewend bent kun je in je slaap gaan hyperventileren wat kan zorgen dat je stikt in je eigen adem. De idioot!!!

Die kerel is gewoon ziek in de kop.
Hopelijk snel een Rechtbank die hem TBS oplegt.

Ik plak altijd m’n neus dicht als ik zware boodschappen moet doen en kom dan helemaal tot Zen

En er word nog aandacht aan die mafketel besteed ook.

En hoe lang blijf dat stukje huishoud plakband zitten?? 1 x flink zweten, knarsen, hoesten, niezen of omdraaien en het plakbandje zal meer schade aanrichten dan goed zal zijn.

Als hij nou met duct tape zijn baard mee zou p(l)akken zou het ‘experiment’ enig kans van slagen hebben of iig geloofwaardig overkomen!!