Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Deed Monique het met Andre Hazes Senior?Er gaan hele heftige geruchten rond over Monique Westenberg op een aantal juice kanalen. Zo wordt er beweert door anonieme bronnen dat de reden waarom Rachel Hazes en Monique het niet goed met elkaar kunnen vinden helemaal niet ligt aan het leeftijdverschil dat Andre en Monique hebben, want Rachel had ook geen problemen met Bridget Maasland als vriendin van Andre en die is zelfs ouder dan Monique.

Nee de reden zou namelijk te maken hebben met het feit dat Monique is opgegroeid op het kamp in Rotterdam en dat ze elkaar al veel langer kennen. Er wordt zelfs beweert dat Monique heeft lopen rommelen met Andre Hazes senior toen Rachel een relatie met hem had. Hierom zouden de twee dus slaande ruzie hebben en elkaar niet mogen. Wij denken dat meerdere ‘personen’ Monique in een heel slecht daglicht proberen te plaatsen.

Rachel kan het ook niet uitstaan dat Roxeanne het zo goed met Monique kan vinden. Het schijnt dat toen Roxeanne en Rachel nog goed waren met elkaar ze hier ook vaak ruzies om hebben gehad.

Monique en Sarah van Soelen doen elkaar weer na

De oorlog tussen Monique Westenberg en Sarah van Soelen is weer begonnen. In het verleden haalde de twee nogal vaak Lees meer

Gaat niet goed met Katja Schuurman: ‘Ze kan niet meer lopen’

Over Katja Schuurman zijn inmiddels tal van verhalen bekend over haar nogal losbandige levensstijl. Zo waren Katja en haar ex Freek Lees meer

Djarno de neef van Andre Hazes blijkt stiekem met dames af te spreken

Dat het tussen Andre Hazes en zijn neef Djarno die tevens zijn manager is niet altijd goed botert moge duidelijk Lees meer

Wolter Kroes deed het met andermans bruid in de auto op trouwerij

Eerder doken er al verhalen op van Wolter Kroes dat hij een hele nare vent was. Zo schijnt het dat Lees meer

18 Reacties

 1. Jan

  Laat die nep weduwe weer naar Spanje gaan met haar baby andre en haar overleden melkkoe
  Laat roxanne en monique hun eigen leven leiden

 2. Wilma

  Wat vies hond is zijn dat eerst naar eigen kijken dan pas over de schoondochter wat zeggen

 3. Peet

  Monique en Rachel… Doet toch normaal.

 4. Die Roggel is gewoon echt een gestoorde,het enige wat vreet aan die Roggel is dat Monique zoveel mooier is dan zei van binnen en van buiten…kijk die is geen partij voor Roggel die is net zo eng en ordinair!!! En oo wat is ze trots die Roggel op de zoon waarop zuipen snuiven en gokverslaafd nou dan heb je het goed gedaan zeg ….o nee hij is herstellende van die zogenaamde burn-out

 5. Ik geloof er geen zak van. Haar troeven zijn op en kan het niet uitstaan dat Mo zo geliefd is bij het gros van Nederland en zij wordt uitgekotst.

 6. Lynda

  Ik wordt zo moedeloos van die Rochel.
  Ze moet weten, hoe je eraan komt, zo kom je er ook weer vanaf.
  Of is ze dat even vergeten?

 7. Loes

  Valt zij ff door de mand het matras van het kamp dacht zeker altijd al aan het geld van Hazes hahahaha

  • Loes je kan toch merken dat jij ook niet helemaal 100 ben!!! zeker fan van vieze Roggel

   • Robin

    Beter fan van Rachel die werkt voor haar geld dan van een golddigger uit het kamp die op andermans zak teert ! En trouwens , waarom mag Loes geen eigen mening hebben ? Die heb jij toch ook ???

 8. Assepoester

  Het houd nooit op……

 9. Joepie

  Zo de oude zongen, zo piepen de jongen.

 10. ikkem

  Dezelfde soort kent elkaar te goed, de reden waarom die niet door een deur kunnen.

 11. Wil

  Ik denk dat rachel dit verhaal zelf heeft verzonnen
  Ze is gewoon jaloers dat monique alles voor dre heeft gedaan hij heeft zelf in het begin gezegd
  Dat als hij op ging treden alles naar zn moeder
  Werd gestort en hij zak geld kreeg en dat hetged
  Weg was en monique haar eigen geld heeft gebruikt om de cd te promoten van haar geld
  En bijna alles wat hij heeft berijkt is mede dank zij haar en nu is dat wijf van alles aan het verzinnen om monique maar in een vies dacht ligt te krijgen

 12. Anneke

  Rochel pikte de ex van andre af vieze stumperd

 13. Joepie

  Voor monique is het dus trippleDre

 14. Liene

  Weet niet of dit wel klopt. Maar Monique is voortdurend op vakantie. Beetje onrealistisch allemaal. Een kind hoef je niet continu te entertainen…. Mag het knulletje zich ook nog eens vervelen, zelf iets bedenken, in zijn tuin spelen zonder dat er weer een complete speeltuin wordt opgetuigd…. Al dat gekwijl over ‘goede moeder’, ben ik het niet mee eens. Consuminderen zou eens fijn zijn.

 15. Jane Eyre

  Wie van André Hazes senior houdt en hem nog steeds respecteert, houdt zich verre van dit “wespennest” …..

 16. Elkje

  Moniqe is de slimste persoon.
  Blijft onder alle omstandigheden netjes.
  Ze heeft tenslotte ook een lief klein mannetje te verzorgen die naar school gaat.mensen blijven MAAR ZEUREN.andre hield niet meer genoeg van rachel.
  Hij was waarschijnlijk niet gelukkig met haar. Vandaar dat hij ook vreemd ging. En andre liet zich niet dwingen. Dat gebeurd overal. Moniqe is in deze de winnaar heeft een mooi huis voor haar en haar zoon.

Geef een reactie