Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique woest op Andre om sneer richting Roxeanne HazesGisteren lieten wij weten dat Andre Hazes het na de heftige uitspraken van zijn zus Roxeanne Hazes in het programma De Beste Zanger opnam voor zijn moeder Rachel.

Roxeanne zei namelijk in dat programma onder meer dat toen haar vader overleed ze haar moeder 9 maanden lang niet gezien had, omdat Rachel het belangrijker vond om een boek te schrijven.

Rachel had hier later ook op gereageerd en zei dat dit absoluut niet klopte en dat het de rijke fantasie is van een jong meisje. Ook Andre Hazes bemoeide zich ermee en haalde tegelijkertijd met zijn moeder hard uit naar Roxeanne.

Andre Hazes zei namelijk het volgende:

,,Ma, met pijn in mijn hart en plaatsvervangende schaamte heb ik deze berichten vanuit het buitenland moeten lezen. Je hebt voor ons gezorgd en gevochten als een leeuwin toen we klein waren en ik kan mij als 1 van jouw 2 kinderen totaal niet vinden in de beweringen die er over je gedaan zijn. Ik ben dankbaar voor wat jij hebt weten te maken van onze rommelige jeugd en de prestatie die je hebt geleverd door mij te maken wie ik nu ben. En van mij krijg je daar eeuwig respect voor terug.”

Nu is Monique Westenberg die het heel goed kan vinden met Roxeanne woedend op Andre. Monique en Roxeanne gaan namelijk nog steeds heel goed met elkaar om hun kids spelen vaak met elkaar en hebben ook een goede band. Roxeanne was tegen het zere been van Andre aan de enige die Monique steunde in de Hazes familie nadat Andre haar had gedumpt voor Bridget Maasland.

Monique die ook al geen goede band met Rachel Hazes heeft vindt dat Andre zich niet had moeten bemoeien met wat Roxeanne over hun moeder heeft gezegd. Monique snapt überhaupt niet waarom Andre nog met die gekke moeder van hem omgaat. Maar goed dat is al een gepasseerd station en Andre heeft duidelijk aangegeven niet zonder zijn moeder te kunnen.

De situatie tussen Andre en Monique was al vrij pijnlijk sinds ze terug waren gekomen van hun vakantie in Thailand. Nu lijkt dit alleen nog maar erger te zijn geworden. Het zou ons niks verbazen als de band tussen Andre en Monique weer even flink is afgekoeld voor langere tijd.

Monique en Sarah van Soelen doen elkaar weer na

De oorlog tussen Monique Westenberg en Sarah van Soelen is weer begonnen. In het verleden haalde de twee nogal vaak Lees meer

Gaat niet goed met Katja Schuurman: ‘Ze kan niet meer lopen’

Over Katja Schuurman zijn inmiddels tal van verhalen bekend over haar nogal losbandige levensstijl. Zo waren Katja en haar ex Freek Lees meer

Djarno de neef van Andre Hazes blijkt stiekem met dames af te spreken

Dat het tussen Andre Hazes en zijn neef Djarno die tevens zijn manager is niet altijd goed botert moge duidelijk Lees meer

Wolter Kroes deed het met andermans bruid in de auto op trouwerij

Eerder doken er al verhalen op van Wolter Kroes dat hij een hele nare vent was. Zo schijnt het dat Lees meer

27 Reacties

 1. saaraa

  ja ach zodra ze weer mee mag op vakantie is de woede snel verdwenen

 2. Lenie

  Wat ik niet begrijp.mw hazes zei andre heeft geen jeug gehad.nou mw hazes dat is de taak van iedere moeder.dit bewijs dat je het niet goed gedaan heb.geld is zeer belangrijk voor je .maar je lag in de scheiding .toen hij overleed.anders had je echt niks gehad. Ik geloof je dochter.zoiets verzin je niet.en als je van je kinderen houd .laat dan de verdere loop niet in de media.ik heb kinderen maar zal never nooit iets vertellen .laat staan anderen erbij betrekken.laat ze vrij opgroeien en gaat het verkeerd dan help je .geen controlfreek zijn.

 3. Haha weten te maken wie ik nu ben nou helemaal niks meer!!! Heb je te danken aan vieze Roggel,je had gewoon bij mooie Monique moeten blijven en je lieve kind dan had je nog geweest wie je toen was…maar nu ben je een kansloos mannetje met je heksen moer en die debiel van een djarno die te stom is om uit ze ogen te kijken!!! Ben je vergeten hoelang jij vieze Roggel genegeerd heb ,had je nog moeten doen…en met je ma laat je niet gek maken nee dat hoef niet dat is ze al 50 jaar die viezerik…

 4. Die belachelijke Raggel heeft gewoon lui waar ze mee omgaat, opgetrommeld om een hetze te voeren naar Rox toe. André moet zich kapot schamen, heeft in het verleden genoeg naars over Raggel gezegd.
  Rox heeft alleen verteld hoe zij het heeft ervaren en gevoeld in het verleden.. ze heeft niemand zwart gemaakt. Mag ze trouwens ook eens wat zeggen? Nee alleen Raggel is belangrijk bah bah bah.

 5. Peter

  Geen woord meer aan vuil maken .Wat een familie

 6. Kenza

  Monique moet niet mee bemoeien, ze moet met eigen zaak bezig zijn zoals werk gaan zoeken en niet nu jaren aan het teren van Andre centen. Dat is wat zij eerst moeten gaan doen ipv maar te niksen niets doen! Ze moet zich schamen en niet de heilige Maria gaan spelen!

 7. Rachel heeft in die periode dat Andre Sr is gestorven, vast alleen aandacht aan Andre Jr geschonken en Roxeanne gewoon links laten liggen. Het is en blijft een vrouw die alleen aandacht wil en geld binnen wilt krijgen over de rug van haar overleden Ex man Andre Sr. Kan Monique wel begrijpen, dat ze haar zoon niet in contact wilt brengen met Rachel. En Monique moet ook niet gaan trouwen met Jr, want dat wordt niks.

 8. Monique moet zich niet mee bemoeien, ze moet met eigen zaak bezig zijn zoals werk gaan zoeken ipv Andre centen teren. Zij heeft geen recht van spreken , ze is een niets nuts, dus ze moet Andre en zijn moeder met rust laten. Een ding gelukkig Andre is niet met haar getrouwd. En gelukkig mensen hebben nu wel door dat ze een vals speelt speelt en de heilige Maria.

  • Leen

   Nou betalen is wel het minst wat hij kan doen na al zijn bedrog. Monique verdient haar eigen geld trouwens maar dat zal je ontgaan zijn.

  • Janet

   JIJ MOET JE SMOEL HOUDEN OF EENS GOED INFORMATIE LEZEN WANT JIJ LULT DE GROOTSTE ONZIN WAARSCHIJNLIJK GOED KNEL GEZETEN IN DE BAARMOEDER EN JE HERSENS DAARDOOR NIET MEER WERKEN DUS WEES VERSTANDIG HOU JE MOND DICHT WANT JIJ ZET JEZELF ZWAAR TE KAKKEN

 9. Vreemde familie voorelkaar geen respect hebben

 10. Dat monique eens gaat werken ipv 8 x op vacantie te gaan met haar kind en op andermans naam teert voor andre had nog nooit iemand van haar gehoord zielig figuur

  • Janet

   VOLGENS MIJ HEB ZWAAR BEKNELD IN DE BAARMOEDER GEZETEN WANT JIJ LULT ECHT UIT JE NEK WANT MONIQUE VERDIENT HAAR EIGEN GELD MAAR JA JOU REACTIE OVER MONIQUE ZEGT MIJ AL GENOEG GEEN HERSENS MAAR ZAAGSEL

 11. Simon

  Dat bewijst des te meer dat ze haar zoontje bij die twee mongolen moet weghouden, anders heeft ze straks een kind wat ook zo een achterlijke Hazes is, net als zijn vader en oma.

 12. Moontje

  Ik blijf het heel raar vinden dat Monique in het huis van andre blijft wonen is ze bang dat ze anders andre nóóit meer ziet hij zal nooit meer voor haar kiezen want hij kan niet zonder die maffe moeder van hem ze moet is meer aan haar zoontje gaan denken die jongen denkt dat ze voor altijd in dat huis blijven maar er komt een tijd dat andre een kind bij een ander krijgt en geen tijd meer heeft voor de kleine Andre dus Monique gebruik nou eens je verstand en ga weg uit de villa denk eens aan je zoon

  • Janet

   WAAROM ZOU ZIJ HET VELD MOETEN RUIMEN VOOR DIE VREEMDGANGER GEWOON ER UIT HALEN WAT ER UIT VALT TE HALEN EN DENK JIJ NOU HEUS DAT DIE VREEMDGANGER EEN NORMAAL IEMAND AAN DE HAAK KAN SLAAN NA ALLES WAT ER GEBEURD IS DE AFGELOPEN JAREN EEN NORMAAL IEMAND BEZIT EIGENWAARDE EN DAT IS EEN HEEL VREEMD WOORD BIJ MOEDER EN ZOON

 13. Elly

  Wat maakt iedereen zich druk, Rachel was al de ex van André Hazes Nu speelt ze alsof het voor haar zo erg was, ze was dus al de ex van.

 14. Joke

  Zijn we dat geneuzel over die Hazes clan niet een beetje zat aan t worden tjonge de een gooit nog harder met strond als de ander
  Hoe blijf ik in t nieuws op deze manier gadver de godverdomme

 15. Juanita Amador

  Stop met die klootzak… het is echt een mama’s kindje die nog steeds graag naast zijn mama slaap.
  Ziek mannetje net als zijn zieke moeder.
  Wat moet je toch met hem…. hij heeft totaal geen verantwoordelijkheid gevoel.
  Denk aan je zoon… dit is niet de juiste weg voor hem.

 16. De vries

  die andere haze is net zo gek als zijn moeder dat mens is zo gek als een deur als je echt om je kinderen geeft laat ze dan zelf een keuze maken en laat andre ge woon bij de vrouw van zijn kind en niet aan de drank en druks en zijn geld op maken door te gokken ja als je dat goed vind dan kan ik mij voorstellen dat andre je een top moeder vindt he als jij je anderes gedraagt ben je ook die kwijd heel.goef van rox dat ze normaal is en zegt wat ze van je vindt en gloof dat je zo iets niet zomaar verzind hoor

 17. Elk huis heeft zijn eigen kruis, eeuwige vete is niet gezond. Een goed advies, Monigue, familie kijven familie blijven. Begin een nieuw leven,

  • Hanneke

   Ik vind dat je geen oude koeien uit de sloot moet.
   Gedane zaken nemen geen keer.
   Geniet van het leven.
   Die Rachel is misschien een goed mens de mensen oordelen altijd snel
   Monigue zoek een leuke man laat Andre lopen je wordt ook een dagje ouder dus geniet

 18. Maak niet uit monique de waarheid is hart voor hun leugens ik ben het er ook niet mee eens maar wat kan ik doen

 19. A. Bekkers

  Roxanne heeft heel oprecht gesproken over wat haar beleving was. Dat recht heeft ze om dit te mogen doen. Rachel had beter gedaan om medeleven betonen aan hoe Roxanne dit ervaren heeft. André heeft dit zo niet kunnen ervaren dus beter ook medeleven betonen dan een sneer geven. Mentaliseren heet dit. Geen aannames doen maar proberen te denken zoals Roxanne dit beleefd heeft. Hopelijk snap je dan hoe moeilijk dit voor haar toen geweest en nu nog is. Zeker na zo’n sneer die ma geeft. Om dit als fantasy af te doen. Mentaliseren dus. Dit is erg moeilijk, doen velen niet maar is we de enige manier om tot elkaar te kunnen komen. Succes allen.

 20. Hendrik

  Verslaafd aan gokken en verslaafd aan mamma…Monique, zoek een man van je eigen leeftijd,einde advies.

 21. Hendrik

  Monique maakt het zichzelf heel moeilijk, straks wordt ze samen met kleine Dre uit huis gezet,kan ze een huis(je) gaan huren via een makelaar, en gaan werken, kan ze ook dure vakanties vergeten, gaat André jr samen met zoontje Dre op vakantie…Tip: Bemoei je nooit met familie ruzies…slecht voor je gezondheid…

Geef een reactie