Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes haalt keihard uit naar zijn zus Roxeanne Hazes


De pleuris in de familie Hazes is uitgebroken sinds Roxeanne Hazes haar moeder Rachel in het programma Beste Zangers compleet met de grond gelijk maakte. Roxeanne zei namelijk in dat programma onder meer dat toen haar vader overleed ze haar moeder 9 maanden lang niet gezien had, omdat Rachel het belangrijker vond om een boek te schrijven.

Rachel had een dag later hier ook op gereageerd en zei dat dit absoluut niet klopte en dat het de rijke fantasie is van een jong meisje. Ook Andre Hazes bemoeide zich ermee en haalde tegelijkertijd met zijn moeder hard uit naar Roxeanne.

Andre Hazes zei het volgende:

,,Ma, met pijn in mijn hart en plaatsvervangende schaamte heb ik deze berichten vanuit het buitenland moeten lezen. Je hebt voor ons gezorgd en gevochten als een leeuwin toen we klein waren en ik kan mij als 1 van jouw 2 kinderen totaal niet vinden in de beweringen die er over je gedaan zijn. Ik ben dankbaar voor wat jij hebt weten te maken van onze rommelige jeugd en de prestatie die je hebt geleverd door mij te maken wie ik nu ben. En van mij krijg je daar eeuwig respect voor terug.”

Veel mensen vinden het opvallend dat Andre het zo voor zijn moeder opneemt, omdat Andre ook lange tijd ruzie had met zijn moeder en tot de dag van vandaag zij haar kleinkind nog eens mag zien.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het enige wat dat zielige jochie hier mee bewijst, is dat hij een exacte kopie van zijn moeder is, wat een vies ventje om op deze manier weer in de belangstelling te willen staan. Monique heeft 100 % gelijk dat ze haar kind bij Rachel wil weghouden, als ze dat niet doet, is hij straks precies zijn vader en oma.

Als hun elkaar nou eens met Rust laten. Zou ze ee

Tja, wat is waar en wat is niet waar ??? Wie heeft er gelijk en wie heeft er geen gelijk ??? Ik was er in ieder geval niet bij dus ik weet het niet. Ik weet wel dat Rachel héél erg gek is op geld en ik vind het een vreemde vrouw. Verder weet ik het niet en ben ik geneigd om Roxanne te geloven.

Roxanne is de enige normale in die vreselijke familie .
Dat ventje heeft al heel wat ellende veroorzaakt.

Ik begrijp het volgende niet ben ik bang:…. en tot de dag van vandaag zij haar kleinkind nog eens mag zien…..

Wat zullendie bewoners van het app complex waar Dre in wilde blij zijn dat deze huur geweigerd is. Je zal al die H6 drek tegenkomen in de lift.

andre weet dat zijn cariiere voorbij is dus het enige dat hem nog aandacht geeft is om heztzelfde zieke gedrag als zijn moeder te gaan vertonen. en zie; het werkt.
Zielig verslaafd kneusje krijgt weer een aai over zijn koppie van mammie en ze stort nog wat geld op zijn bijna lege rekening zodat hij het kan opmaken in het casino in las vegas.
ondertussen weet hij niet eens hoe zijn eigen zoon eruit ziet.

Die afgekeurde zanger kan beter eerst naar zijn eigen kijken verslaafde geef mijn rox maar dat is de enige van die hele familie die nog normaal is

De grootste hypocriet die wat zegt hij heeft zelf zijn moeder en zus jaren genegeerd en nu zijn zus iets zegt is het een onzin verhaal pffff Rox leef lekker je eigen leven met je gezin je hebt je ma en broer niet nodig

Duidelijk een Stockholm reactie.
Ook co-alcohollisme is vaak de oorzaak van dergelijke uitspraken.
Het duurt vaak jaren dat je door hebt verkeert inzicht te hebben .
Ik wens hem wijsheid en veel inzicht toe vooral dat bij zijn zus de ogen al open zijn.

Wat wil die achterlijke Verslaafde hoe durft hij zijn zus zo ten schande te zetten ach ja hij heeft een Aartje van zijn vaartje en een hoertje van zijn moertje

🤣🤣

Wat een verschrikkelijke slijm bal is de Hazes hij deur niet om dat hij bij zijn moeder onderdak vindt

Moederskindje,net als zijn moeder alleen terend op het succes van zijn vader.Het is een grote KLEUTER

André is er trots op wat zijn moeder met de opvoeding van hem gemaakt heeft. Nou als je alles zo leest over Dre is hij de enige die trots is op wat hij allemaal uitvreet. Geen blondje is veilig, vreemd gaan is dagelijkse kost en blijkbaar ook nog gokverslaafd. Om de dag ruzie met Rochel en trots joh…..

Stelletje slijmballen.Alles over de rug van papa Hazes Sr

Ja Andre ?‽ En wat ben jij dan nu
Nul komma nul

Zo kleine andre heeft zijn zakgeld weer veilig gesteld trapt zijn zus nog na hoop dat monique verstandig is en hem dumpt en een eigen leven met kleine dre zonder jankjong en Rachel

Monique ??? Die wil tegenwoordig ook alleen maar geld of spullen. Dus die is net zo erg als die twee Hazes gevallen !!!

André je zou beter een voorbeeld nemen aan je zus,van haar kun jij nog heel wat leren.
Geloof me…er komt een tijd dat je haar heel hard nodig zult hebben.

Rox je heb 100% procent gelijk ,en André wat ben jij voor een flapdrol jaren heb je Roggel genegeerd en nu je zus een trap nageven 🤮🤮iedereen die zeggen dat ze zo’ n goeie moeder is is family en bang dat ze anders het huis uit moeten want dat is tenslotte ook van Roggel waar zusje Els in woon en dan die dombo djarno bang dat die ze 💰💰💰kwijtraak ,dat zijn allemaal kansloze en daar hoor jij nu bij… Bekommer je over je zoon plaats van die vieze leugenaar van een Roggel..wat word dat mens gehaat zeg ..heb ze die gladde al gezegd wat die moet zeggen bij hart van NL ook zo’n vies eng mannetje die Guido met ze hete aardappel in ze bek struikel over ze eigen woorden 🤮🤮 alles wat uit Roggel de bek kom is leugen leugen leugen

Wat een discussie! Één ding weet ik zeker: een goede moeder beschermt haar kind en zet dit nooit voor joker op wat voor site dan ook.