Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Heeft Andre Hazes een heftige gokverslaving?


Andre Hazes was een week geleden nog in Torremolinos te vinden met zijn moeder op vakantie en daarvoor zat hij nog twee weken in Thailand om vakantie te vieren met Monique en zijn zoontje. En nu is hij gespot in Las Vegas in Amerika. Andre is wel vaker naar Las Vegas geweest en dat is toch niet echt een stad waar je je wil bevinden als je verslavingsproblemen hebt gehad.

Het heeft er alle schijn van dat Andre naar Las Vegas is gegaan om weer wat beeldmateriaal te schieten voor zijn docu die blijkbaar nog niet helemaal af is. Alleen horen wij van verschillende bronnen dat ze Andre ook uren alleen zien zitten gokken met een drankje erbij. Iemand had hem zelfs om 11.00 uur s’ochtends al zien zitten aan de gok tafels. Dat kan toch niet goed zijn.

Toen Andre de laatste keer in Las Vegas was werd hij ook al dronken en met andere vrouwen gokkend aan de roulettetafels gespot. Andre lijkt mentaal gewoon nog niet sterk genoeg om deze verleidingen te weerstaan. We horen van een aantal mensen uit zijn omgeving dat Andre gewoon heel verslavingsgevoelig is en dat hij zeker een gokverslaving heeft.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hij verdient ook niet beter Het is net een klein kind . Dat nooit een goede opvoeding heeft gehad