Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Marc-Marie haalt hard uit naar zijn collega Jandino 


In de nieuwste aflevering van de podcast ‘Marc-Marie en Aaf Vinden Iets’ laat Marc-Marie weten dat hij echt helemaal klaar is met zijn collega komediant Jandino Asporaat.

Jandino is op dit moment met zijn gezin op vakantie in Turkije. Maar op Schiphol kreeg Jandino een voorkeursbehandeling omdat hij een bn’er is. Jandino hoefde niet in de lange rijen te staan en deelde dit op zij Instagram account. Dit vind Marc-Marie niet kunnen, want er staan duizenden mensen in die lange rijen te wachten en Jandino gaat dan doodleuk laten zien dat hij dat niet hoefde te doen.

Marc-Marie zegt er het volgende over:

 “Jandino had allemaal speciale service gekregen zodat hij overal langs de rij mocht.”

“Ze waren de luiertas vergeten, dus ze waren veel te laat op Schiphol en iedereen ging hem helpen enzo. Toen ging hij dat op Instagram zetten. Dat vind ik altijd zo… Waarom zou je dat nou doen?”

Co-host Aaf Brandt Corstius:

“Ik weet niet of je je daar heel erg populair mee maakt. Van: ik mag overal voordringen.”

Marc-Marie:

“Waarom zou je het doen? Als de mensen de hele tijd in de rij moeten staan en jij wordt dan doordat je Jandino bent voorgelaten. De KLM helpt en weet ik veel wie allemaal helpt. Dat moet je allemaal zelf weten, maar dan denk ik: dat ga je toch niet zo op Instagram zetten? Dat vind ik stóm!”

Maar daar blijft het niet bij. Marc-Marie haalt ook nog even uit naar de vele vliegreisjes die Jandino naar Curaçao voor zijn ecologische projecten.

“Hij houdt heel erg van de natuur en ‘minstens één keer per maand vlieg ik op en neer naar Curacao’. Jezus.”

Aaf:

“Ja, daar red je de natuur wel mee! Zo bizar!”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een stelletje deuggleuven die twee.
Jandino heeft iig nog humor en een rechte rug.
Kan zeker dat piepkuiken wat van leren…

Ik snap niet waarom de ene BN-er de andere BN-er zo moet afkraken. Zouden ze jaloers zijn ??? Dat je je collega’s zo moet afvallen eigenlijk heel zielig en zegt meer over degene die dit doet dan over degene die ze “aanvallen “.

Hij is een irritante vent Janeiro. Hij mond zijn mond eens dicht houden. Mensen
Vinden dat hij van beeld moet verdwijnen. En maar geld verdienen met zijn kop en zijn mond. Zo rijk worden terwijl gewoon alle mensen kunnen werken om amper rond te komen met hard werken.

Jean Marie en hebben gelijk waarom moeten BNers worden voorgetrokken en dat nog publiek maken ?
Krijg onderhand genoeg van die lui die niets voorstellen en BN er zijn kan er talloze noemen Begin met de Hazes clan inclusief Monique, Gillis en enz