Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Maarten van Rossem: ‘Slimste Mens is vaak in scène gezet’Maarten van Rossem trapte laatst nog prinses Amalia de grond in om haar studiekeuze en liet kort daarna in De Slimste Mens ook nog weten dat hij walgt van Martien Meiland. Maarten is in dat opzicht een open boek en is niet bang om zijn mening te verkondigen.

Maar soms zegt Maarten dingen die hij beter niet had kunnen zeggen. Dit keer zegt hij in zijn eigen podcast dat er vaak dingen in scène worden gezet bij De Slimste Mens.

Maarten zegt er in zijn podcast het volgende over:

“Bij De Slimste is het zo dat ik altijd weet dat als ik iets gezegd heb wat ze leuk vinden, maar wat ze niet kunnen gebruiken in de montage van die aflevering, dat die vraag dan altijd herhaald wordt in een volgende uitzending. Dan weet ik dus: a-há, ze willen het nog een keer horen.”

Dan voert Maarten dus weer een toneelstukje op.

“Daar doe ik dan graag mijn best voor.”

Maarten heeft ook net de opnames in de Verenigde Staten erop zitten. Daar wordt ook heel veel voor gedraaid wat überhaupt niet gebruikt wordt.

“In principe wordt er ongeveer tienmaal zoveel materiaal gedraaid als daadwerkelijk wordt gebruikt. Dat is niet uitzonderlijk. Dat was bij het programma met mijn broer en zus precies zo. De ene schijf is nog niet vol of de volgende is alweer vol. Dat is werkelijk ongelooflijk.”

Geef een reactie