Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rachel Hazes en Monique maken elkaar uit voor rotte vis


Een paar dagen geleden lieten we weten dat Rachel Hazes op Instagram en op deze site een schuilnaam gebruikt  waarmee ze continue reactie’s plaatst waarbij ze het opneemt voor Andre Hazes en Monique loopt te vernederen.

Rachel doet dit op Instagram onder de naam ‘Hennie.v.b62’ en in al haar reactie’s heeft Monique het te verduren. Het account van Hennie heeft weinig volgers en opvallend is dat Bridget Maasland dit account ook volgt.

Bridget kon het heel goed vinden met Rachel Hazes ten tijde van haar relatie met Andre Hazes. Ze gaat zelfs nu nog steeds met Rachel om. Waarom zou Bridget dit account in godsnaam volgen er staan geen foto’s op.

‘Hennie’ heeft dus gisteren weer een reactie geplaatst onder een bericht dat gaat over Andre en Monique zie de foto hier beneden.

,,Willen wij dit weten wel met elkaar niet met elkaar heel boeiend en vermoeiend”

Ene Ashley reageert fel en ‘Hennie’ vermoedt dat dit Monique is.

,,Ik heb het idee dat iedereen mij roggel noemt omdat jij mevr Westenberg bent.”

Daarna maken ze elkaar nog even uit voor rotte vis. Zie de hele conversatie hier benenden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

tot welk niveau hoort die R Hazes?
tot de tokkies? (excuses a de echte tokkies) 😂😂

Ik zou deze 3rotte vissen gewoon een tijdje blokkeren van SOCIAL MEDIA en INSTAGRAM en hun een boete laten betalen,dit is ronduit walgelijk.hannah S.

Wat ben je toch een vreselijk wijf.
Een stiekemerd ben je roggel.
Ik loop 3x in de week in amstelveen ,
Langs je mislukte theetent.
Nooit klanten te zien.
2 kinderen achter de toonbank.
Zet je zoon niet nog langer voor schut.

Andre hazes draait zich om in zijn graf met dat geouwehoer

Wanneer raken we verlost van Hazes en westenberg. Het komt iedereen de strot uit.

Zo is dat Jose en laat ze allemaal vertrekken naar verweggiestan:

Walgelijke situatie, kinderachtig gedrag allemaal!!!

Stelletje kleuters!

Rachel moet is stoppen met dat haat gebeuren. Jij maakt je zoon kapot. Ipv anderen jij doet zielig omdat jij je kleinzoon niet mag zien je hebt kansen gehad van Monique maar jij hebt het zelf verneukt. Jij hebt met iedereen ruzie maar zelf zeg je braaf te zijn. Jij moet hulp gaan zoeken want je draait goed door dat jij je eigen leven kapot maakt wil niet zeggen dat je die van je zoon ook extra stuk moet maken ook heeft hij dat ook aan zich zelf te danken. Hij had Monique nooit moeten dumpen want hij werd bij haar alleen maar beter en geliefd door iedereen. Jij hebt daar ook 1000 aan mee gewerkt om hem kapot te maken. Ga je eigen leven leiden en bemoei je niet met anderen

Die clownsmond van Monique is hilarisch! Haar mondhoeken trekken omhoog door de botox. Zonde, ze was een HELE KNAPPE dame toen André op haar viel, tig jaren geleden! Rachel’s gezicht lijkt op een platgelopen deurmat vd gemeente, bij regenweer.

Triest zeg zo.n taal gebruik.wees chique.e n sta daar ver boven.zo aso.lijkt wel of ze allemaal katten voer eten.

Hoe lang duurt dit gezeik nog.Het gaat echt nergens over.. Ik vind het echt een puberaal gedrag van beide.Wordt volwassen..

Roggel je bent een etter van een wijf.je maakt je zoon kapot .die komt net zoals jij in een inrichting terecht.

Ziekelijke vrouw die rrrrrr.. brrrr gunt haar zoon het geluk niet, gaat hij eraan kapot dan is mama er.. en krijgt ze weer alle aandacht.. het is de moeder van je kleinkind behandel haar eens met wat meer respect..

Je moet je schamen om de moeder van je klein kind zo te kakken gezeten maar ja eens een stomme vrouw altijd een stomme vrouw

Ik snap niet eens waarom het elke dag over deze lui moet gaan, je kan geen nieuws bekijken en het gaat over die Hazes met z’n vrouwen en moeder, hou toch op wat interesseert het de normale mens met hersenen nou wat deze mensen allemaal zeggen en doen.

Andre is een lapzwans, een echt kerel zou dit asociale jaloerse gedrag niet pikken van zijn moeder.
Gewoon weer bij Roggel slapen en haar gedrag hiermee goedkeuren.
Wat een slappe hap die loser!!!!!

Vies ordinair wijf die ROGGEL 🤮