Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Kinderen Nicol staan onder toezicht van jeugdzorg


Eergisteren lieten we nog weten dat Peter en Nicol (tijdelijk) uit elkaar zijn, maar alleen voor de bühne nog doen alsof ze bij elkaar zijn. Het nieuwe seizoen van Massa is Kassa start in september en het lijkt erop dat de twee tot die tijd zogenaamd willen blijven uitstralen dat ze een gelukkig stel vormen. Volgens een insider is het één grote poppenkast.

Maar nu deed Rob Goossens in RTL Boulevard ook een aantal opvallende uitspraken over het stel. Rob zou namelijk de ex man van Nicol die ook de vader van haar kinderen is hebben gesproken.

,,Hij zei: Peter heeft wel degelijk vastgezeten een nacht en Nicol is wel degelijk degene die mishandeld zou zijn.  Het is gebeurd en het ging eigenlijk de afgelopen tijd al niet supergoed tussen die twee.”

Rob zou ook een oom van de kinderen van Nicol hebben gesproken.

,,En wat hij vanaf het begin al raar heeft gevonden is dat Peter helemaal niks met de kinderen van Nicol te maken wilde hebben.”

Volgens Rob Goossens heeft Peter helemaal niets met de kinderen van Nicol.

,,Peter lijkt gewoon helemaal niets met haar kinderen te hebben. Als zij de zorg heeft voor de kinderen, dan zit zij in een chalet op zijn vakantiepark Prinsenmeer. Dat is natuurlijk al een beetje gek, zeker als je bedenkt dat blijkbaar, vertelt de broer van de vader, de kinderen onder toezicht van jeugdzorg staan. Dit omdat het dus niet helemaal goed gaat in de opvoeding.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Maar goed ook dat de kinderen onder toezicht staan . Die golddigger wilde een luxe leventje lijden en alleen maar commentaar leveren,terwijl ze zelf niks deed en kan.Ze wil dit ze wil dat alleen maar om der eigen te vertrekken..lekker met der ouders in de Villa zitten en pronken. Die Gilles had haar niet mogen slaan ,maar de manier hoe ze hem behandeld en het personeel Vind ik dat ze het wel verdiend heeft. Maar hij is ook verkeerd bezig als zakenman behoor jij je te gedragen jen niet als n asociale boer. Die twee horen niet bij elkaar. Zij te lui om te werken en n luxe poppetje spelen enj hij en zij moeten hun manieren eens goed bij schaven.

Dat de kinderen onder toezicht staan zal wel een reden hebben.

Wat kun jij dom lullen .

Waarom moet er altijd gekletst worden over bekende Nederlanders? Laat die mensen toch met rust

Wat n domme reactie…ze willen toch zelf dik betaald met hun kop op tv…dan kan je ook commentaar verwachten

Helemaal met je eens

Lomp volk, geen aandacht aan geven.

Ik snap toch niet, dat zij op Peter valt.
Zal wel om geld draaien…
Dacht ik vanaf het begin al.

Ja natuurlijk wat dacht jij dan. Ze doet er beter aan om naar haar kinderen om te kijken.

Nicolas is een vrouw die zo gemeen is als Peter ze geslagen heeft zal ze het verdiend hebben. Want echter een hoogte heb ze omdat peter geld heb zei zat ook mast in kantoor. Nu samen met die Peter. Maar als iedereen ze nu eens met rust laat en Nicolas en Peter aan hun relatie kan werken zonder pers.tv zijn zo sensaties zoekers moeten wat kunnen rodelen.laat ze gewoon met rust beste voor iedereen.

Weet in de eerste zinnen niet wat je bedoelt, zo slecht Nederlands. Het beste voor iedereen? Ook voor de kinderen?

Vieze vuile golddigger heb er zelf ook me

Zielig voor de kinderen hoop dat ze snel een goed huis vinden

Hoe stom is dit kind.
Een volwassenen man voeren..
Zoiets doe jecmetvkinderen in een dieren verblijf. Nicol waar en je mee bezig.

Massa is kassa tokkie,s vies mokkel ze moet zelf gaan werken kijk naar alle reactie,s van mensen die op het park zijn geweest alles te vies om aan te raken kan nicol mooi schoon gaan maken weet ze wat werken is

Dat moet toch geen verrassing zijn voor iedereen, zou rampzalig zijn als het niet zo was.

Het is hoe het is ik heb respect voor die kale

Mensen maken fouten !!!

Hoop dat hij er van geleerd heeft
Liefde is altijd klote vooral in zijn situatie (liefde bestaat niet liefde voor geld wel of niet vriendelijke dame ????? En maat willen trouwen met meneer waarom ????

Ik weet het wel

ik snap zo en zo niet waarom je als je mishandelt bent nog bij die peter blijft ik zo maken dat ik wel kwam maar ja ik ben nico ook niet en dan lekker op vakantie gaan en luxe dingen kopen ga eerst eens die vakantieparken van jullie open doen en goed maken zo dat menssn niets meer te klachen hebben en denk dan eens aan luxe dingen en wees eens ardig voor erkaar en je persooneel en nico doe een niet zo de baas spelen je ziet wat er van komt he en laat je hond een hond zijn en geen pop die je kleren aan en uit doet wees eens en dame die zelf ook eens goed bezig is

Vond het al vreemd, in de soap heeft ‘ons Nicolleke’ het altijd over kinderen, en grote auto’s, maar in die grote auto’s was ze altijd alleen te zien,dat bevestigt dan ook dit artikeltje: Als dit echt zo is, dan is ze een waardeloze moeder. Geld en machtsgevoel gaan boven je kinderen??? Wat een ‘moeder’!!

Hat doek gaat vallen voor ‘ons Nicolleke’: Mensen die het go er D bedoelen worden vreselijk vernederd door haar, nu wordt pas duidelijk, waarom in de soap alleen de kinderen van Peter Gillis te zien waren: Deze ‘dame’ heeft weliswaar zelf kind(eren) maar heeft de voorkeur voor geld en dril gedrag gekozen, echt een bitch, bizar allemaal!! Het wordt hoog. tijd dat dit gestopt gaat worden, dit is ook tv onwaardig,totaal respectloos gedrag en uitbuiting,dat moet je niet langer willen als tv producent.

Hoog tijd dat deze ‘dame’ met haar shop eens op de feiten gezet gaat worden, hardwerkend personeel en ‘vrienden’ uitbuiting is haar niet vreemd, mensen openlijk vreselijk beledigen,ga zo maar door, wat een vreselijk mens! Verklaart ook waarom haar kinderen onder toezicht staan: Harteloze vrouw,bah!

Ze heeft 4 kinderen, de oudste is van haar overleden man en haar 2e man mishandelde haar, ik zou de berichtgeving van haar ex en zijn broer als niet geloofwaardig bestempelen.

Ze kan haar eigen kinderen niet verzorgen en
Nu moet ze zo.n vent te eten geven en aan kleden belachelijk

Ik ken deze mensen niet en volg hun programma ’s niet, maar ik weet wel dat je kind maar een blauwe plek hoeft te hebben en je wordt al door Samen Veilig onder toezicht gesteld

’t lukt haar al niet om 1 ouwe vent wat fatsoen bij te brengen, laat staan 4 kids! het is maar goed dat die kinderen niet bij die lichtende voorbeelden zijn. bovendien ze is méér ’n moeder voor hèm: schoenies aan? vetertjes strikken? worsies bakken? je zou ook niet zeggen dat ze op stand wonen, want ’t is echt volkser dan volk……………