Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes slaapt weer bij zijn moeder Rachel


Gisteren lieten we nog weten dat Monique en Sarah van Soelen elkaar weer nadoen en de oorlog tussen hun weer is opgelaaid. Waarom de twee weer met elkaar bezig zijn is niet geheel duidelijk. Maar wellicht heeft het iets te maken met het feit dat Andre Hazes en Monique sinds ze terug zijn van hun vakantie weer gescheiden zijn.

De Story meldt namelijk dat toen Andre en Monique op Schiphol landen ze beide hun eigen weg gingen. Er was ook geen afscheidsknuffel of zoen volgens de paparazzi. Monique ging weer met hun zoontje naar de villa en Andre ging rechtstreeks naar zijn moeder Rachel.

Volgens Yvonne Coldeweijer leek het er inderdaad op dat de twee weer bij elkaar waren. Maar dit zou niet van harte gaan bij Andre Hazes. Yvonne laat namelijk weten dat Andre alleen weer bij Monique is voor zijn comeback. Hij is bang dat hij anders uitgekotst wordt en dat ze carrière voorbij is als hij straks weer gaat optreden en nieuwe muziek gaat uitbrengen.

Maar Yvonne denkt dat het gaat schuren en dat Andre deze poppenkast niet lang kan volhouden. Zodra hij zijn comeback heeft aangekondigd en weer gaat optreden zal het waarschijnlijk niet lang duren en zullen de twee weer een knipperlicht relatie krijgen. Wellicht dat Andre er nu al geen zin meer in heeft wie zal het zeggen. Gelukkig kan zijn moeder hem vast opvrolijken door allemaal nare verhalen over Monique te vertellen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Leven en laten leven.
Waar bemoeit iedereen zich mee?
Het is hun leven.

Trudi als ze het gewoon privé houden en niet in de media gooien weet niemand er van en hoor je niemand er over.

Helemaal mee eens laat ze hun eigen gang gaan nu nog ff wat minder hierop zetten geen last van

Ik zeg maar zo ……ik zeg niks 😂😂

Of moet Monique wat doen voor de centjes dat ze van Andre krijgt⁉
Ten minste kan ze blij zijn dat geen hard werk was maar weer het genoot van een luxe vakantie !

Ze moet die kleuter loslaten!!! Hij zit liever tussen losers…Monique je ben veels te leuk voor hem.. hij valt meer op junkies en zuipschuiten,ik hoop echt als die dalijk weer gaat zingen zooo uit gekotst word dat hij lekker uit kan huilen bij die vieze gemene stink moer van hem..het is een zielig mannetje geworden!!!