Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jamie Vaes de ex van Lil Kleine weer betrapt op snuivenJamie Vaes is de ex vriendin van Lil Kleine en werd vooral bekend onder het grote publiek nadat er een schokkend filmpje opdook waarin Lil Kleine haar gruwelijk mishandelde. Inmiddels zijn Jamie en Lil Kleine uit elkaar en wacht Lil Kleine nog steeds op de rechtszaak waarin hij zich moet verantwoorden voor zijn laffe daad.

Jamie Vaes die nu de verantwoordelijkheid heeft over hun zoontje liet laatst nog weten dat Lil Kleine zich totaal niet als een goede vader gedraagt en dat ze het allemaal in haar eentje moet rooien.

Nu is Jamie weer betrapt op het gebruik van het befaamde witte poeder. Op de onderstaande foto zien we Jamie met een groep vrienden voor een spiegel staan. En één van die vrienden heeft wit poeder op ze hand en voor de spiegel ligt een zogeheten snuifbuis. Een tijdje geleden liet Jamie ook al per ongeluk in een filmpje weten dat ze dol is op het witte poeder.

Deel deze juice!
 1. junkie xl

  dat die vieze junk een podium krijgt daar snap ik echt niks van!

 2. Swiebertje

  “Hallo ik ben van de duyvis en nou hoort ik dat er hier wat te snuifn is”

  Komt het de dames gelegen als ik wat wit poeier breng

 3. Deborah

  Bedankt voor dit wereldnieuws en de bevestiging dat Jamie wel degelijk een mens is erg hoor, kan niet slapen vanavond.

 4. hallo,ben van de Snuif’es
  nou hoort ik dat er bij Jamie een Fuif is
  komt het gelegen dat ik mijn buisje presenteer🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑

 5. Sos

  Jamies Jurken @@@@! Allemaal Aliexpress meuk
  was op Ibiza ff kijken bij Jamie,die lijlt al aardig op die Kneus van Meiland.Allemaal Aliexpress bende voor de Hoofdprijs rond de €300 / €500 inkoop 30 euri

  tja als men dat daar voor betaald,er zit dan wel een eigen label van Jamie in😜😜😜dat dan weer wel

  nieuwe naam voor Jamie D’r lifesoap

  Jamie in de Cokeline

 6. Sas

  Laat die vrouw nou gewoon lekker met rust. En laat haar gewoon lekker leven met haar kleine man, haar kind dus. Het simpele feit dat ze af en toe een lijntje wegwerkt, zegt helemaal niets over het moederschap. Haar mannetje ontbreekt het aan niets zo te zien. Het feit dat ze eindelijk weg is bij dat misselijke geweldadige kunstkaboutertje moet gevierd worden. Mag ze zelf uitmaken hoe ze dat doet? Nog één keer: laat ze met rust!!

Geef een reactie