Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vriendin Lil Kleine doet schokkende onthullingJamie Vaes de vriend van Lil Kleine heeft een schokkende onthulling gedaan in een uitgelekt filmpje.

Jamie Vaes die laatst nog kort en klein werd geslagen in een hotel op Ibiza door Lil Kleine is weer samen met deze vrouwenmepper. De reden dat Lil Kleine zo flipte was volgens een bron dat Jamie een slippertje had begaan met een bn’er.

In een eerder filmpje beweerde Jamie Vaes en Lil Kleine dat er helemaal geen sprake was van fysieke geweld op die bewuste nacht. Hoe Jamie dan aan dat bebloede gezicht kwam en waarom Lil Kleine door de polite werd gearresteerd wordt dan weer niks over gezegd maar goed.

Nu is er een filmpje uitgelekt waar Jamie toegeeft dat ze fan is van het befaamde witte poeder. Ze zegt zelf in het filmpje dat ze een zware nacht hebben gehad en dat ze om de dag weer door te komen even wat van het witte poeder moeten opsnuiven.

Zie hier beneden het filmpje:

Deel deze juice!
  1. Cornelis moreel

    A. Hazes je bent een nagemaakte. Succes met dat stuk zurezult lip.

Geef een reactie