Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Hans Klok haalt keihard uit naar Özcan Akyol


In een interview in weekblad Weekend haalt Hans Klok keihard uit naar Özcan Akyol. Volgens Hans is Eus gewoon een C-ster en is hij een jaloerse man.

Hans heeft zoveel kritiek op Eus omdat hij hard uithaalde naar bn’ers die zich laten inzetten voor gokreclames. Volgens Eus is dat gewoon schandalig.

Hans zegt het volgende over Eus in weekblad Weekend:

“Ik denk dat Eus er zelf niet voor gevraagd wordt en gewoon jaloers is omdat hij niet bekend genoeg is. Voor grote reclames vragen ze alleen maar A-namen”

Eus had het ook over Ellie Lust daar heeft Hans dan weer wel begrip voor.

“Daar kan ik deels wel inkomen. Bij Ellie is het lastig, ze heeft een sociale positie in de maatschappij. Zij staat voor orde, dat mensen zich aan de wet houden. Dus een gokreclame past niet zo bij haar.”

“Ik vind het onzin, je krijgt er gewoon een hoop geld voor. Ik ben een liveperformer en compleet zelfstandig. Ik zit niet vast aan een SBS 6, RTL of NPO. Als ik een commercial aangeboden krijg, dan krijg ik daar zóveel geld voor, daar kun je niet tegenop werken.”

“lk krijg ongeveer een ton per keer om er reclame voor te maken. Zonde dus! Ik vond TOTO ook wel bij me passen, want Las Vegas hangt toch aan me. Ik vind het een vrij logische stap.”

“Ik begrijp echt wel dat de regering het ons nu verbiedt, maar nogmaals: had dat dan meteen aangegeven. TOTO heeft dat geld immers al aan iedereen betaald.”

“En ik denk niet dat Kim Feenstra, Wesley Sneijder, Andy van der Meijden, Hans Klok en consorten dat nu ineens terug gaan storten. Ik in elk geval niet.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Eus is recht door zee daar kan niet iedereen mee omgaan.
Ellie heeft geen enkele functie meer teert op oude roem,
Dat lust niemand meer.
Een eigen mening kan niet meer in dit land.

Hans moet zijn bek houden.
Eus doet het beter dan hij en is een leuke frisse veelzijdige kerel ook nog.

Hans heeft zelf gefaald als een haas in Amerika en is op hangende pootjes teruggekomen om vervolgens schaamteloos en opzichtig te bedelen of hij hier weer met zijn kop op tv kan.

helaas is de tv-wereld er eentje van kontenlikkers en dus zien we Hans net iets te vaak aanschuiven in het zoveelste flutprogramma die ons land rijk is
maar wat hij nu eigenlijk nog toevoegt ontgaat mij volledig. Hans is een beetje de Samantha Steenwijk; totaal overbodig en begint aardig te verzuren.

beter gaat hij eens op zoek naar een goede kapper want hij ziet er niet uit.
en daarna wat hobbelen op een knol om de nodige kilo’s kwijt te raken. *proest

Hans zet je wapper weer aan, hopen dat de wind je hersenpan weer ontdoet van oeverloos gelul. Je bent een mislukt miezerig jankertje. Je noemt jezelf een A artiest. Voor types zoals jij zou er een numlock toegevoegd moeten worden aan get alfabet. In jouw geval met maar één cijfer. Een dikke 0