Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dochter van Marco Borsato wil ook weer aandacht


Het was Jada de 19-jarige dochter van Marco Borsato die enige tijd geleden vertelde in weekblad Story dat ze het jammer vond dat door alle ophef over de aantijgingen rondom het misbruik door haar vader haar debuut in GTST ondersneeuwde. Jada speelde heel kort Abby Rose in GTST en ze maakte haar eerste opwachting net toen de hel over haar vader losbrak.

Ze kreeg gen aandacht en daar was ze dus erg teleurgesteld over. Alle aandacht ging naar haar vader en dat bleek ze niet te begrijpen. Nu gaat alle aandacht al een paar dagen naar haar broer Luca, omdat hij nieuwe muziek heeft uitgebracht en dat heeft Marco ook gepromoot. Marco plaatste voor het eerst in maanden weer iets op zijn Instagram account. Dat was dus de aankondiging van de nieuwe plaat die zijn zoon uitbracht.

Jada kan natuurlijk niet achter blijven en moet laten weten dat ze er ook nog is en dat ze ook aandacht wil. En dan kun je het beste maar gewoon een foto van jezelf in bikini plaatsen op een snikhete dag. De laatste foto van Jada in bikini dateert van meer dan 2 jaar geleden dus bijzonder is het wel.

Hieronder de foto:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zielepiet

Wordt een beetje flauw van sommige kinderen van bekende Nederlanders. Heb je een moeder of vader die bn’er is dan is hun kostje bijvoorbaat al gekocht?????
Tv makers, regisseurs etc. spreid de vleugels eens meer uit, zijn vele onbekende Nederlanders die ook goeie tv kunnen maken!

Tss ze wil ook aandacht. Kunnen niets, liften mee op het succes van ouders en beginnen gelijk te piepen als aandacht uitblijft. Daar hebben ze een naam voor toch als je je lichaam verkoopt, net zoals die nitwit Jeda nu doet. Zo een foto plaatsen om aandacht te genereren.

Ga gewoon op eigen kracht een baan zoeken.