Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Yvonne Coldeweijer gaat Tim Hofman pakken


Yvonne Coldeweijer laat weten dat ze juice heeft gekregen over Tim Hofman welke haar koude rillingen geven.

Tim Hofman kennen we natuurlijk allemaal van de BOOS aflevering over het Voice misbruik schandaal. In die aflevering stond John de Mol hoogstpersoonlijk Tim Hofman te woord en we weten allemaal wat die aflevering teweeg heeft gebracht.

Yvonne Coldeweijer laat weten dat ze iets over Tim zijn vorige relatie heeft gehoord waar ze niet goed van wordt. Ze gaat dit verder onderzoeken en komt er zo snel mogelijk op terug. Wij zijn in ieder geval benieuwd wat dit kan zijn.

Ook schijnt er bij de publieke omroep een schandaal bij de directie aangekaart te zijn. Dit zou gaan over een hele bekende presentator van de publieke omroep. Deze presentator zou een stagiaire seksueel geïntimideerd hebben. De publieke omroep probeert dit onder de pet te houden en de presentator te beschermen. Maar het zal niet lang duren voordat dit ook uitlekt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

BEN JE EIGENLIJK ZELF WEL TE VERTROUWEN? DAT VRAAG IK ME STEEDS AF.

Tim Hofman op de pijnbank gaaf. Die gast is gek.

Die Coldeweijer is een verschrikkelijk mens iedereen zijn leven kapot maken.
Heb je zelf nog geen misstap gemaakt in je leven?
Ik hoop dat het niet meer lang duurt dat jij aan de schandpaal komt.

Goldewijer, stop aub met mensen ongelukkig te maken . Verbeter de wereld en begin bij jezelf.

wat ben jij toch een misselijkmakend mens Yvonne Coldeweijer. wakgelijk persoon ben je die alleen maar van anderma s andermans ellende geniet.
Ik begrijp niet welke ouders jij hebt, hebben ze jou zo opgevoed of is dit later naar boven gekomen. Walchelijk, ik hoop dat dit ook weer op niks uitdraait en dan Tim aangufte gaat doen tegen je. WANNEER STOPT DEZE HETZE!!!

Ze moet eens uit scheiden om mensen kapot te maken het is echt een heks van de bovenste plank bhabha kijk naar je zelf hoop dat ze eens een paar blunder maakt in haar carrière

Waarom wordt die Rat van een Hofman zo beschermd. Zeker een slechte jeugd gehad om nu zoveel mensen onderuit te halen die iets deden in een periode waar meer kon dah in deze hypocriete tijd. Alsof hij zijn handen in het vuur kan stejen zonder deze te verbranden.
Walgelijk kind.