Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes vecht ruzie met Djarno uit bij Theebar Rachel


Een aantal dagen geleden lieten we nog weten dat het flink bonje is tussen Andre Hazes en Monique. Andre heeft namelijk laten weten dat hij zo snel mogelijk weer wil dat zijn zoontje een band krijgt met zijn moeder Rachel.

Van Monique mocht Rachel haar kleinkind jaren niet zien. Dat was een harde eis van Monique anders mocht Andre zijn eigen zoontje ook niet meer zien. Andre heeft er altijd tussen gestaan en was het nooit eens met de beslissing van Monique. Maar hij deed het om de lieve vrede te bewaren. Daar komt dus snel verandering in, want Monique is akkoord gegaan. Monique is namelijk bang dat Andre haar niet meer financieel zal steunen als ze weigert.

Maar Andre heeft niet alleen ruzie met Monique. Andre Hazes is namelijk samen met zijn neef Djarno gespot bij de Theebar van Rachel in Amstelveen. Volgens verschillende omstanders was Andre nogal geïrriteerd op Djarno omdat hij heel luidruchtig zou doen. Andre zou juist niet teveel aandacht willen trekken en zou Djarno dan ook op een nogal agressieve manier tot de orde hebben geroepen. Daarna was het stil tussen de twee en zat Andre die een petje op had alleen maar naar beneden te kijken.

Ook zag Andre er volgens een aantal voorbijgangers niet goed uit. Hij was sterk vermagerd en totaal niet vrolijk. Rachel die de eigenaar is van de Theebar was overigens nergens te bekennen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als dit waar is wat Monique betreft ziet iedereen waar het haar al die jaren om ging; GELD : Wat zal ze bij veel, heel veel, mensen in achting dalen. Alles is nu anders als veel mensen gedacht hebben. Jammer.

André moet gewoon weer met Monique gaan want toen zag hij er beter uit zijn moeder doet hem geen goed. Hij moet haar links laten liggen want zij maakt hem nog meer kapot dan hij al kapot was. Moon en kleine Dre zijn het beste medicijn

André ook met iedereen ruzie maken? Wordt gebrainwashed door zijn moeder!
Ga eens voor jezelf zorgen Dre.

Beetje over z’n theewater?

Het wordt hoog tijd dat die Monique eens gaat werken en niet profiteert van snorretje, voor mij is zij gewoon een lui varken.

Dit is waar je hebt gelijk, niemand anders dan monique is de gene die goed is en klaarstaat en zal altijd er zal zijn voor Dre. Monique is een vrouw met een goede hart en ze heeft ook een hart van goud voor Dre

Zal wel dronken geweest zijn die Djarno, is gewoonlijk in familie Hazes.😜
En..alles voor aandacht..
Dankzij zijn neef is hij nu een BN-er.

Die is er nooit, als ze er moet zijn.

Wat een kleuters,en dat wil een zoontje opvoeden!

Andre hazes is passé.wil gewoon niet meer van hem horen.klootzak .over het paard getilt ventje

Precies Wen👍
Sinds Sarah ziet hij er als een afgeleefde junkie uit.😬
Monique kon hem nog iets in toom houden.
Precies zoals André zei, bij Sarah mag en kan ik alles, je ziet wat er van komt..volop aan drank, drug en shag & het wilde nachtleven in. Ligt nu al een jaar in de goot.
Dankzij die labiele opblaasjunk.