Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wat?! De ex van Rico Verhoeven is zwangerDat Rico Verhoeven zijn ex Jacky, de moeder van zijn kinderen ontzettend veel pijn heeft gedaan met zijn avontuurtjes met verschillende vrouwen moge duidelijk zijn.

Zo bleek uiteindelijk Gaby Blaaser de reden voor de breuk tussen Jacky en Rico Verhoeven, maar dit was niet het enige wat Rico op zijn kerfstok had. Zo ging Rico ook nog met Fabiola aan de slag een ex van Lil Kleine en werd Rico door de een tweeling beschuldigd van onpasselijk gedrag.

Jacky zei nog dat de roem Rico had veranderd iets waar ze altijd bang voor was.

“Ik voelde hem uit mijn handen glippen en zag hem veranderen. Het lijkt wel of we elkaar niet meer kennen. Rico is veranderd, wat altijd al mijn angst is geweest. Ik vind het jammer dat de roem zoveel met hem gedaan heeft. We hebben een fantastische tijd gehad en samen zijn droom waargemaakt. Maar als mensen zeggen: ‘Hij is de ideale schoonzoon’, dan kunnen we daar zeker over discussiëren met mijn moeder, haha.”

Inmiddels heeft Rico een nieuwe vaste vriendin en ook Jacky heeft al een tijdje een relatie met de tien jaar jongere Tim Heymans. Jacky plaatste gisteren op haar Instagram account een foto van twee pakken roze en blauwe muisjes. Het lijkt er dan ook op dat Jacky binnenkort bekend gaat maken dat ze haar vierde kindje verwacht en waarschijnlijk krijgen we dan ook meteen het geslacht te horen.

 1. Judith van eeden-dekker

  Wat doen de mensen moeilijk ze hebben allebij een nieuw leven opgebouwd en ja ook een gezinsuitbreiding hoort daar ook bij daar is toch niets raars aan?
  Hoop voor beiden dat ze weer gelukkig zijn en ze samen er altijd voor hun kinderen zullen zijn

 2. Yara

  Wat erg en verantwoordelijk!!!!
  Hebben al vele kids samen Rico en ex.
  Nu zij weer een baby van haar super jonge vriendje. Die nog volop wil rondneuzen natuurlijk.
  Rico natuurlijk ook nog een paar kids van zijn golddigger blondje.
  Lekker verwarrend voor de kids.🙄
  Straks nog 4 halfbroers of -zusjes erbij.
  Moeten natuurlijk weer minimaal 2 kids bij nieuwe vlam zijn zoals meeste vinden horen.
  En natuurlijk van ene partner naar volgende hoppen komende jaren.
  Walgelijk!

Geef een reactie