Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wil Nicol binnen twee jaar een kind van Peter Gillis?Het zit Peter Gillis ook niet echt mee de afgelopen tijd. Zo gaan er in zijn privéleven de geruchten dat zijn Nicol al verschillende keren is vreemdgegaan. En Peter werd ook nog aangehouden omdat hij een pistool had liggen. Maar ook zakelijk gaat het niet echt lekker met Peter.

Maar nu gaan er ook nog geruchten rond dat Nicol de vriendin van Peter binnen twee jaar een kind van hem wil. Peter heeft zelf al 3 kinderen en Nicol heeft ook 4 kinderen, maar het stel heeft nog geen kind van hun samen.

Peter heeft eerder gezegd geen kinderen meer te willen. Ook Nicol liet dit eerder vallen, maar nu een huwelijk tussen het stel steeds verder weg lijkt wil Nicol wellicht toch een kind van Peter.

Nicol is pas 31 jaar dus echt haast heeft het niet, maar Nicol schijnt er toch wel een soort deadline voor te hebben namelijk binnen twee jaar. De 59-jarige Peter was vrij duidelijk en wilde echt geen kinderen meer. Maar wellicht kan Nicol hem toch nog overtuigen. Wij zijn benieuwd en wachten het rustig af.

 1. Els

  arme kids die nicole is knettergek en n grote golddigger

 2. Cisca

  Eerst wilde ze trouwen want dan had ze tenminste “rechten ” en nu dat niet lukt wil ze een kind van hem want dan heeft ze daar “rechten ” mee. En Peter had nog wel een hondje voor haar gekocht, dat arme beestje word ook steeds aangekleed als of het een kind is, zo zielig.

 3. Riny

  Er is geen spatje liefde te ontdekken in Nicole’s gezicht of ogen. Of te horen in haar stem. Jammer dat Peter dat niet ziet of hoort. Het enige wat voor haar geldt is Peter’s bankrekening waar ze de meest onzinnige dingen koopt. En ik heb superveel medelijden met Coco. Arm beestje.

 4. Anna

  Zou verboden moeten worden ,dat die 2 nog kinderen op de wereld zetten.

Geef een reactie