Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Peter Gillis had pistool liggen en is aangehouden


Peter Gillis die bekend is van het populaire programma ‘Massa is Kassa’ heeft een interview gegeven aan weekblad Privé en daar doet hij een aantal heftige onthullingen. Zo laat hij onder meer weten dat hij een pistool had liggen.

Peter zegt er in weekblad Privé het volgende over:

 ,,Op televisie ben ik voornamelijk de vrolijke man, maar ik heb ook momenten dat de stress mijn stemming bepaald. Je moet eens weten met wat voor problemen je soms te maken krijgt met vijfhonderd mensen in dienst.”

,,Drie jaar geleden had ik een inval van de FIOD, dat heeft wel wat met mij gedaan. Met enorm machtsvertoon stonden ze voor ons neus.”

,,Laten ze nou ook nog eens een pistool vinden in mijn bureaula. Er is nooit een eindrapport geweest, dat zal misschien nog eens komen. Ik ben niet bang voor de uitkomst. Ik heb geen dubbele agenda’s.”

Peter verteld hoe hij aan het pistool kwam.

,,Dat lag al 25 jaar in mijn bureaula. Ooit heb ik dat wapen van een lastige Duitse toerist afgepakt. Nooit heb ik dat ding met één vinger aangeraakt. Waarom ik het nooit heb weggedaan, weet ik ook niet. Het was nu erg vervelend dat het werd gevonden.”

Peter moest wel voorkomen voor wapenbezit.

,,Maar ik moest wel voorkomen. Dat liep met een sisser af.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De vrolijke man?? Het enigste wat hij doet is mensen afzeiken en arrogant uit de hoogte doen.
Dan wil ik hem echt niet meemaken zonder camera’s om hem heen,,,

Vrolijk? Altijd kritiek naar beneden. Nooit opbouwend.. Hij heeft wat te stellen met het personeel vindt hij. Net gelezen dat het personeel bang van hem is. Bij een goede, correcte baas is dat niet nodig. Respect geven is respect ontvangen. Bot mannetje. Grote mond, bah. SBS, je kan betere mensen krijgen voor reality soaps.
Kijk naar Urk en de Meilandjes. Weg met massa is kassa.

Walgelijke vent

Die man moet niet zoveel aandacht krijgen .Hij vindt zichzelf geweldig en dat is meer als genoeg.