Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique Westenberg is woedend op Rachel Hazes


Gisteren lieten wij al weten dat het al weer flink bonje was tussen Andre Hazes en Monique Westenberg. Andre had namelijk laten weten dat hij zo snel mogelijk weer wil dat zijn zoontje een band krijgt met zijn moeder Rachel.

Van Monique mocht Rachel haar kleinkind jaren niet zien. Dat was een harde eis van Monique anders mocht Andre zijn eigen zoontje ook niet meer zien. Andre heeft er altijd tussen gestaan en was het nooit eens met de beslissing van Monique. Maar hij deed het om de lieve vrede te bewaren. Daar komt nu dus verandering in.

Wij hebben van een insider gehoord dat Monique echt woedend is op Rachel Hazes. Volgens Monique is Rachel namelijk degene die Andre op het idee heeft gebracht om haar onder druk te zetten om kleine Dre te mogen zien.

Andre woont bij zijn moeder Rachel in en er zou dan ook lange tijd door Rachel op Andre zijn ingepraat om zijn zoon op te eisen voor zijn oma. Andre zou anders kunnen dreigen dat hij Monique uit de villa waar ze woont zou kunnen zetten en hij zou ook kunnen zeggen dat hij haar niet meer financieel gaat steunen. Monique weet dat dit kan gebeuren als ze weigert. Ze heeft dus geen keus dan op Andre zijn eis in te gaan. Maar in de omgeving van Monique wordt al gezegd dat Monique dit eigenlijk helemaal niet wil. Ze wil niet daar haar zoontje in de buurt komt van zijn giftige oma. Maar dat lijkt nu wel te gaan gebeuren.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Belachelijk je wil dit toch niet hoop dat monique besluit om het niet te doen
Als andre dit doordrukt zal hij zijn zoo wel een tijd moeten missen en hoop dat monique een woning kan krijgen bij haar schoonzusje

Erg dat ze nu opeens toegeeft aan de eis van Rachel en Andre.En dat alleen voor geld.Triest om je zoontje daarvoor in te zetten.

Echt wat een gezeik die moeder en zoon kun en beter allebei opzouten naar Amerika,het enige wat ze doen is in de belangstelling willen staan.
Hij heeft niets meer te zeggen over zijn zoon ,loopt steeds weg en steeds andere vrouwen.
Geen goed voorbeeld als vader.
En van zijn macht misbruik maken.
Hij moet eerst maar een zelf volwassen worden.
En zijn moeder die moet helemaal op de achtergrond d blijven,die wilt alleen maar aandacht en zielig doen.

Waarom denken ze niet aan het kind die heeft een vader en moeder maar ook een oma dus leef in vrede met elkaar het leven is al zo kort maak er wat van gr

mo heeft keuze genoeg maar geen zelfrespect.
wat een slappe dweil is die vrouw, niet te doen.

Triest dat het kind gebruikt wordt als joker om luxe leven te kunnen leiden.
Mevrouw heeft hekel aan Rachel en daardoor kleinkind mag oma niet zien ❓
Wie is giftig dan ❓
Ze heeft een 20 jarige jonge gemanipuleerd om van hem een kind te krijgen.
En, er is geen teken dat mevrouw planen heft om manipuleren van Andre te stoppen.
Inmiddels is Andre enigszins volwassener geworden als resultaat dat manipuleren niet meer gladjes gaat als in het verleden geval was. En, mevrouw wordt alleen maar ouder en daarmee vervelender.

Familie van Dre?

Een moeder die de volledige zorg heeft over haar kind staat sterker dan de vader.Heb dat in mijn naaste omgeving meegemaakt.
Monique doe er je voordeel mee.Zo’n klein kind hoort niet bij een oma die alleen maar haat en verderf zaait en met iedereen ruzie heeft of maakt.Ze ziet haar andere kleinkind ook niet en dat is niet zonder reden.

Voor wat hoort wat. Het is haar kleinkind, onmenselijk dat ze hem nooit mag zien. Wat je met elkaar ook hebt, laat een kind daarbuiten.

@Lous, snap je het bij echt niet ?????
Je gaat je kind toch niet blootstellen aan zo’n gefrustreerde ruziemakende kille oma?
Die moeder van kleinzoon constant vernederd en afblaft.
Kind heeft al genoeg te lijden onder copie van oma.
Hoezo onmenselijk, kind kent die heks niet eens dus kan toch nog niks missen?
Als zij liefdevol was had ze nu regelmatig 2 kleinkids om zich heen.
Zelfs dochter haat ze en maakt ze kapot.
Dat wijf moet naar een inrichting.

Lous .. jij zou je kind ws wel aan een oma geven, en alle stress van haar ruzies en vernederingen op zo’n kind zal laten botvieren, zo’n kind verdiend beter dan stress en spanning die zo’n vrouw veroorzaakt.
Zij verspreid alleen maar haat.🙄

Rare families bestaan die dan. Vreemd nooit van gehoord.

Ga er niet op in eerst maakt ze je overal zwart niks doe je goed in haar ogen .
En andere moet hellemaal niks zeggen want Monique heeft altijd de zorg voor de kleine gedaan terwijl hij met iedereen het bed deelde .
Laat nu eens merken dat jij er ook toe doet en doe het niet .
Laat hem zijn leven leiden en jij het jouwe en ik hoop dat je iemand ontmoet die wel respect heeft voor jou

Monique kies nou eens voor n zelfstandig bestaan! En dan maar in n kleiner huisje. Waar liefde is daar is geluk! Jij kan dit en n baan voor jezelf maakt je alleen maar gelukkig. Hou op met al die energie stoppen in de Hazes clan! Fans zij m ook helemaal zat. Laat m maar lekker bij mammie wonen!

Giftige oma ? Het gaat hier om het belang van het kind , dat moet zijn familie / zijn roots leren kennen .Denk dat golddigger Monique het giftigste element in dit verhaal is…. alles voor de poen en status en dat over de rug van een ( klein) kind.

Wat een nare vrouw die Rachel. Zoekt met iedereen ruzie. Als kleine Dre nog jaartje ouder is leest hij alles mee of wordt het hem wel verteld. Lekker zo n rare oma. Het jochie moet niet de dupe worden en sorry Rachel je hebt Monique nooit gemogen. Nu praat je op zoon in die zich laat bepraten. He hallo dame ?hou eens op en probeer liefde voor allemaal te scheppen.

Die Rachel moett haar schamen wat een misselijk mens is dat toch overal waar ze is of komt is er Ruzie e manepuleerdnuhaar zoon weer maar ja die heeft ook geen ruggegraat dat arme kleine jochie weet het straks ook niet meer….ba wat een zootje

Het spreekwoord luidt; ” bijt niet in de hand die je voedt”….. Dus La Westenberg is nogal dom bezig. Ze ontleent haar ” status en bekendheid ” aan Hazes maar kan kennelijk de consequenties die dat met zich mee brengt niet hanteren. Schoolvoorbeeld van egoïsme en eigenbelang.

Vind je dat echt…lijkt mij anders om

Dom,dom,dom uit eindelijk moet je toch uit dat huis want ook daar zorg die bloedhond voor!!!ik zou zeggen dan maar niks, want zou die etterbak nooit de zin geven!!! Zielig voor je kind om het bij zo’n heks te laten…

Wat een kapsones… kleine Dre mag vast wel met haar vader omgaan… nou iedereen die vroeger wel een bij zijn strandtent het Zonnetje geweest is weet wat dat voor type is… bepaald niet van de Blauwe Knoop en grof gebekt… lekker voorbeeld maar niet heus8

Monique moet een ding niet vergeten ,André betaald alles voor haar en zijn zoontje.Naar mijn mening heeft hij dan ook het recht, om zijn zoontje mee naar zijn moeder te nemen.
Het kind is de dupe in deze ruzie

Nou kind wordt nog meer de dupe als hij in contact komt met “oma” Rachel. Roxanne houdt Fender niet voor niets ook bij haar weg!! Niet intrappen Monique want zij wil alleen maar dat Andre doet wat moeder wil en kan nog steeds niet zelf nadenken!!!

Monique wil niet haar luxe leventje kwijt dus zal er altijd alles aan doen om Andre terug te krijgen.De enige die de dupe hiervan is ,is dat kleine manneke.

@Anna, dus voor geld moet zij haar zoon kapot laten maken door die narcistische liefdeloze oma?????
Duidelijk dat jij je kind naar de hel zou brengen ook al gaat ie dan kapot & jij alles voor geld zou doen.😤
Hopelijk heb jij geen kids.
🤮

IK VINDT DIE RAGGEL ZO N, LOEDER VAN N, WIJF DAT MENS HEEFT EEN PLANK VOOR HAAR KOP EN, DAT WIJF SPOORT GEWOON NIET.

Ken je haar persoonlijk dan of is het pure jaloezie… ? Naar je taalgebruik te oordelen kom je van het zelfde kamp als Mo.

Robin … Ken jij Sarah wel persoonlijk?🤪😂🥴
Mafkees!

Mo aanpakken die walgelijke heks Roggel hoor 👊👊👊
Ze heeft niks goeds voor jou en kleinkids op.
Alleen maar macht en je zoontje opstoken en afpakken van je.
Zo’n narcistisch monster houdt van niemand, alleen van zichzelf.
En zal over lijken gaan en pas rusten als ze jouw zoon van je verwijderd heeft.
En hij haar leugens en haatzaaien gelooft.
Eerst respect voor moeder van kleinkind hebben!!!! Anders ben je je kleinzoon sowieso niet waard.
Ipv afzeiken in elk tijdschrift en op tv en instagram.
En zich dan nog afvragen waarom ze haar beide kleinkids nooit ziet.😉
Dat is karma smerig loeder!😆😉👊

Nu is het afwachten wat Monique belangrijker vind; Haar kind of het geld en de status wat André jr. voor haar verzorgt. Weten we meteen hoe Monique is !!!

Cisca je bent gestoord 🙄😆
Domme reactie, kind naar oma brengen zal ze zeker niet doen.
Toekomst van kind is dan naar diggelen.
Rachel zal alles doen om het kind te hersenspoelen.
Daarbij is deze roddel van het ultimatum natuurlijk sowieso lulkoek.
Hij heeft Mo nodig voor als hij weer eens in de goot licht.😬🤪😆
Dus kan niet zonder haar.