Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Chagrijnige dame in Lang Leve de Liefde zorgt voor verontwaardigingIn het programma Lang Leven de Liefde zit je 24 uur opgesloten met je date in een luxe villa. Dit zorgt vaak voor hele aparte en grappige moment. Soms liggen de dates zo ver uit elkaar dat het allemaal erg pijnlijk wordt om naar te kijken.

Laatst nog bleek er een enorme engerd in het programma te zitten. Deze man was heel creepy en vroeg zijn dat midden in de nacht terwijl ze lag te slapen of hij bij haar mocht liggen en toen ze nee zei vroeg hij of ze samen met hem wilde gaan douchen.

Dit keer zit er een hele chagrijnige dame in die haar afknappers even goed duidelijk maakt en totaal geen gevoel voor humor heeft. We weten nu al hoe deze date gaat aflopen en dat zal absoluut geen match worden.

Bekijk het fragment van de chagrijnige dame in de onderstaande video.

 1. Wtf is dit 😂😂

 2. Nou wat een engerd was dat zeg!!! dacht dat ze heel wat was nou echt niet lelijkerd met die enge grote ogen van der en de kapsones 🤮🤮🤮

 3. neppe shizzle

  dat mensen geloven dat dit echt is, lol.
  trap er toch niet in, dit is gespeeld door amateur acteurs en figuranten en iedereen kan zich opgeven bij castingsbureaus voor theater en tv producties.

 4. Areke

  Ja die dame had kapsones zeg niet normaal.
  Met haar abn.Schei uit doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg tenslotte.

 5. Joop

  Ik had direct mijn koffer gepakt en haar zo voor heel Nederland voor aap gezet , wat een kreng wat denkt ze wel niet, niemand zou mij zo aan hoeven te spreken , over hooghartigheid gesproken erger kan niet .

Geef een reactie