Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Erica Meiland is helemaal klaar met Chantal Janzen


Erica Meiland lijkt geen fan meer te zijn van Chantal Janzen. Dit heeft vooral te maken met het feit dat Erica keihard werd aangepakt door Chantal aan tafel bij Eva Jinek. Dat ging toen over de hoofddoekjes uitspraken die Erica deed.

In de uitzending van Eva Jinek toen werd er het volgende gezegd:

Chantal:

“Ik vind jou heel aardig, maar ik schrok hier wel van. Jij zegt: ‘Ik weet dat er geen een meisje is die het prettig vindt om een hoofddoek te dragen.’ Dan denk ik: lieve Erica, dat kan je niet zeggen, want je kan dat niet bepalen…”

Eva Jinek:

 “Het principe dat je niet kan weten wat iemand wil, wat Chantal zegt… Wij kunnen toch niet weten waarom iemand iets wil? (…) Kun je je voorstellen dat als je zegt: ‘Ik wil minder islam in Nederland’, dat mensen dan ook beledigd zijn? Dat mensen zich niet welkom voelen?”

Nu maanden later blikt Erica voor het eerst terug op dit moment tijdens de Libelle Zomerweek.

Erica zegt er het volgende over:

“Daar was ik zwaar in teleurgesteld, in Chantal. Ik vond Chantal altijd heel leuk, maar dan denk ik: maar je begrijpt het gewoon niet goed, jij hebt je er niet in verdiept”

Ook liet Erica weten dat er weer een nieuw boek aankomt over de Meilandjes. Wat precies liet ze nog even in het midden.

“Er zit nog wel iets in de pen, maar daar kunnen we nog niet te veel over zeggen. Het gaat over de komende tijd. Daar zijn we nu over aan het spreken met Jan Dijkgraaf, de schrijver, dus dat is nog heel pril, maar ik denk wel dat het een heel leuk idee is. Het gaat over ons leven.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik zit te wachten dat de Meilandjes van de buis verdwijnen. Wat een ellendelingen. Makkelijk zakken vullen zo. Heel jammer komeens met wat nuttigs.

Respect voor iedereen !!!!zet uw tv uit!!!!

Angela, je hebt helemaal gelijk. Ik heb trouwens nog nooit gekeken, alleen al van de aankondigingen werd ik al misselijk. Dat Jan Dijkgraaf het boek schrijft, sta ik niet te kijken, ook al aardeloos.
Chantal en Eva hebben meer fatsoen in hun pink dan jullie in je hele lijf.

Waarom moeten ze van de buis, hebben de Meilandjes je iets aangedaan? Als je ze niet leuk vindt kijk dan niet zapp naar een ander net, verdiep je dan niet in de die mensen. Er zijn zoveel mensen die niet prettig liggen in de media moet dan iedereen verdwijnen? Juist al die negatieve aandacht hier aan besteed wordt maakt het juist interessant. Kijk naar wat je leuk vindt dan heb je ook geen ergernis. Heel veel tv plezier😊

Dit zijn gewoon hele domme mensen. Die voor niks rijk zijn geworden. Met gewoon onzin op tv komen. Echt triest dit ik mag ze niet. Afz sofi