Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wesley Sneijder is kapot van verdrietWesley Sneijder de oud-voetballer en goede vriend van Andre Hazes heeft verschrikkelijk nieuws te horen gekregen.

Zijn moeder zou namelijk opgenomen zijn in een Turks ziekenhuis, omdat er een longtumor bij haar is geconstateerd. Dit is overigens niet de eerste keer dat de familie hiermee te maken krijgt.

De vader van Wesley heeft deze ziekte ook onder de leden. Daar gaat het nu gelukkig wat beter mee, maar voor Wesley zijn moeder is de situatie onduidelijk. Ze zal nu eerst terug naar Nederland moeten komen zodat er een biopt van de tumor genomen kan worden om een behandelplan te kunnen maken.

14 Reacties

 1. Eppo

  Sterkte Wesley .met deze ziekte

 2. Yara

  Als je jarenlang rookt als een ketter, weet je dat dit in de toekomst zal gebeuren.
  Absoluut geen medelijden mee.
  Je hebt dat smerige ongezonde roken ook meegegeven aan je zoons & ook je kleinkids zullen later heel makkelijk gaan roken.
  Omdat ze oma 24/7 met een sigaret zien.
  Benieuwd of ze Nu tijdens ziekte stopt met dat paffen of ze gewoon ‘vrolijk’ doorgaat.
  Sterkte & veel wijsheid gewenst!☘😉

  • Hoe weet jij dat zijn ouders roken? Niet iedereen die rookt krijgt longkanker, en er zijn vele kettingrokers geen longkanker krijgen. Ik vind jouw antwoord echt gevoelloos, achterlijk, schandalig, hypocriet. Van b.v. auto’s, is de uitstoot veel meer kankerverwekkend . Rij je auto, werk je voor een vervuilende bedrijf, gebruik je chemische troep, etc, vast wel iets.
   Als jij dodelijk ziek wordt, heb ik geen medelijden met monsters, als jij. Jij bent geen mensch

  • SCHAAM JE, Yara ONWETENDE WEZELOZE!!!

  • Zij mag zeggen dat ,ze geen medelijden heeft met een dodelijk zieke. En ik mag niet zeggen dat ze achterlijk is en geen mens???
   Hypocriet, meten jullie altijd met 2 maten?

  • Cisca

   Wat ben jij een naar mens.
   Ook mensen die nog nooit gerookt hebben kunnen het krijgen hoor.

  • Mvdijk

   Of je nu wel of niet rookt je gunt niemand zijn dood maar jij hebt daar geen moeite mee blijkbaar dan heb je geen hart echt niet hoop voor jou dat je nooit niks krijgt z

 3. Mark

  Mijn moeder had t ook en is helaas overleden
  Wesley soms lijkt de wereld heel gemeen
  En denk je waar moet ik heen
  Houd je moedig sterk en vol met liefde naar je familie toe vergeet geen dag en als je je moeder ziet lach en steun haar van nu tot in oneenigheid want niemand niemand wil een dierbare kwijt heel veel sterkte vriend

 4. Marieke Naina

  dag wesley
  sterkte gewenst ☹️

  marieke en taco

 5. Rolanda

  Wesley wat afschuwelijk zo,n bericht bah wens je familie het beste sterkte hoop dat ze snel terug kan naar Nederland dikke knuffels. Mvg Rolanda jacobs

 6. Marij

  Sterkte voor heel gezin

 7. Sterkte wesly met de ziekte van je Moeder. Wees een grote steun voor haar door er te zijn en vooral trots op haar te zijn. Laten we hopen dat het nog te behandelen is.

  • Olga

   Wesley spoelt alle emoties wel weg met drank & drug en wilde feestjes.😝
   Die maakt het allemaal niet uit die tokkie.
   Lekker pak shag erbij en over paar jaar lig jij met hetzelfde als je moeder.
   Daarbij heb je je moeder veel stress gegeven met je losbandige leven, wat invloed heeft op gezondheid. Trouwen en maar vreemdgaan, kids van meerdere vrouwen, wie wordt de volgende???
   Stop eens met alle scharrels, man wordt eens volwassen.
   Stress en roken heeft jouw moeder de das omgedaan. Benieuwd trouwens of je ma stopt met kettingroken nu ze ziek is & niet zo’n slap karakter als haar zoon heeft.

 8. Thea

  Ja logisch als verstokt roker🙄
  Geen verrassing die ziekte. Meeste krijgen COPD of longkanker.
  Sneu voor haar maar had ze kunnen verwachten. Geluk dat ze zoveel jaar door heeft kunnen paffen.

Geef een reactie