Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Peter Gillis neemt een drastisch besluitPeter Gillis die bekend is van de serie Massa is Kassa werd een tijdje geleden met spoed afgevoerd met de ambulance naar een ziekenhuis. Volgens zijn vriendin Nicol werd Peter niet lekker toen hij samen met zijn zoon in overleg zat. Hier was de cameraploeg ook bij die hun volgt voor de serie. Er werd gelijk de ambulance gebeld.

In de ambulance blijkt het allemaal heel slecht met Peter te gaan. Zijn hartslag is extreem laag met maar 30 slagen per minuut en het ambulancepersoneel besluit eerst nog een extra reanimatie-team op te halen wat dichterbij was dan het ziekenhuis voor als het helemaal mis zou gaan.

Gelukkig blijkt er in het ziekenhuis niks ernstig aan de hand te zijn. De artsen wijzen naar het hoge suikergehalte in zijn bloed als oorzaak van zijn klachten.

Het is al langer bekend dat Peter natuurlijk een erg ongezonde levensstijl heeft die dit mede allemaal veroorzaakt. Maar nu heeft Peter een drastisch besluit genomen. Hij heeft namelijk besloten om helemaal geen suikers meer te eten en meer te gaan bewegen. En het eerste resultaat is er al want Peter is maar liefst 10 kilo afgevallen. Hij heeft natuurlijk nog een lange weg te gaan, maar het is zeker en hele goede start voor Peter.

 1. Mieke

  Laat andre en zijn vriendin toch met rust

 2. Jop

  @Peter neem een personal coach aan de haal. Ook nog eens zakelijk fiscaal aftrekbaar

 3. Denise

  Goed zo Peter, hou vol. En vraag verkopers ook geen schalen worsten-broodjes meer neer te zetten. Massa is niet altijd kassa….

 4. Dennis

  Er moet altijd iets ernstig gebeuren met jezelf voordat je echt gezonder ga eten en drinken en meer bewegen daar ben ik zelf ook achter gekomen en met alleen veel geld maakt je leven ook niet veel beter maar ok sterkte peterrr

 5. Jeroen van der Veen in Alkmaar

  3x per dag eten. NIKS TUSSENDOOR…..
  Tijd tussendoor heeft jouw maag nodig om eten te verteren.
  Zelfs geen kopje, melk, appel….
  Maag is dom en kan geen twee dingen tegelijk.
  Dus verteren van voedsel en afvallen en eten. Dit KAN ie NIET…

  Dan vliegen de kilo’s er vanaf.
  Later niet meer, maar….

  Juist dan moet moet je afvallen volhouden volhouden en volhouden.
  Want daarna ga je steeds meer eruit zien man…..

  Gr. JEROEN

 6. Nellie

  Goe bezig Peter👍

 7. Robert

  ik wens u veel sterkte peter vanuit curacao en u ook nicol

Geef een reactie