Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique is woedend op Rachel HazesNu het duidelijk is dat Monique Westenberg en Andre Hazes weer bij elkaar zijn lijkt het erop dat Rachel Hazes buitenspel is gezet. Maar niets blijkt minder waar.

Wij hebben namelijk te horen gekregen dat Rachel er alles aan doet om Andre bij Monique weg te krijgen. Overigens is dat niet heel gek voor Rachel’s doen, omdat ze eigenlijk altijd al heeft geprobeerd om Andre en Monique uit elkaar te spelen. Dit is ook één van de redenen waarom Rachel haar kleinzoon van Monique niet mag zien.

Rachel schijnt Andre dus dagelijks lastig te vallen met belletjes en het sturen van berichtjes waarin gezegd zou worden wat voor slechte invloed Monique heeft op de gezondheid van Andre en dat Monique op zijn centen aast. Dit zou ook de reden zijn waarom Monique op een zo kort mogelijke termijn zou willen trouwen met Andre. Het zal niet lang duren of Monique zal van Andre eisen dat hij definitief afstand van zijn moeder Rachel moet nemen en dan heeft Rachel geen contact meer met beide kinderen. Ze heeft namelijk ook al mot met Roxeanne. Haar heeft ze ook al in jaren niet gesproken en ze ziet daar haar kleinkinderen ook niet van.

Rachel had het gisteren overigens even moeilijk, want toen ze thuis kwam na een avondje stappen bleken haar peperdure auto’s beschadigd te zijn. Volgens Rachel is er iemand keihard op geknald en daarna weggereden.

Hieronder de foto’s die Rachel plaatste van de schade aan haar auto’s.

13 Reacties

 1. ciske

  en ook weer direct op insta voor de aandacht. jeetje wat een desperado!!
  mss was het sarah wel, die houdt wel van een beetje gas geven. ha!
  nee geintje

  rochel heeft nogal wat vijanden dus het kan iedereen geweest zijn
  misschien heeft ze zelf wel iemand ingehuurd om met een slakkengangetje tegen die pooierbak aan te rijden zodat ze verzekeringsgeld kan innen
  in ieder geval valt de schade reuze mee maar de aandacht die ze ermee krijgt is voor haar onbetaalbaar

  de vraag is waarom ze spreekt in meervoud en daar is het haar precies om te doen! de rat

 2. Angelina fleur

  Mischien is mootje zo boos die dacht mischien paar kermis klanten te sturen tegenwoordig weet je het maar nooit

 3. Liza

  Die roggel moet haar eigen nergens mee bemoeien laat je zoon toch met rust door haar raakt hij van streek ja niet van Monique
  Gek dat haar dochter ook niks met haar te maken wil hebben en kijk hoe gelukkig hun zijn zonder haar
  Andere blijf lekker bij je gezin waar je thuis hoort en die altijd achter jou staat na al die ellende staat ze nog achter je

 4. A. Petersen

  Vreselijk , laat mekaar met rust. Ga leven en ga mekaar geen modder lopen gooien. Later komt het kind toch bij zijn Oma. Jullie kunnen alles tegen houden maar later beslist het kind wat hij wilt. Maar dan heb je kans dat het kind niet neer naar jullie wilt. Elke keer aan , uit aan uit , dan zal later het kind leuk vinden . Het kind heeft dadelijk getraumatiseerd. Leven. Wat doen jullie het kind aan? Goede ouders zijn jullie🤮🤮🤮🤮

 5. Jip

  Is dat nou een moeder. Ze gunt haar kids het geluk niet eens. André neem eens een voorbeeld aan je zus Roxanne. Zij is gelukkig met haar gezinnetje. Ga van je moeders schoot af en ga naar je gezinnetje. Bij Drertje en Mo straal je en ben je gelukkig.

  • Iemand

   Wat weet jij dat goed. Dacht dat Andre altijd vertelde dat het met Monique ook altijd hommeles was. Hoe vaak heeft hij haar wel niet verlaten zonder of met een andere vriendin.

 6. Monique laat je kind nooit bij dat uitschot van een Roggel!!! dat ze de eigen zoon al helemaal naar de klote heb geholpen met dat gestook en jaloerse gedrag is al erg genoeg…jammer dat ze nou net niet voor de auto stond,asociaal zielig hoopje mens…

 7. Dat klopt inderdaad maar Rachel moet haar eigen problemen maar oplossen en de kinderen met rust laten

 8. Jose van den Berghe

  Nee Monique moet wijzer zijn . Pamperkid Dreetje wordt nooit volwassen en blijft zijn streken houden. Wat een voorbeeld voor mini Dreetje. Je zult maar zal maar zo’n ouders hebben. Andre senior is en wordt ook teveel oppgehemeld hij had leuke liedjes maar zo goed ook weer niet. Massa hysterie. Monique blijf een single moeder en geef pamperkid visite recht maar denk aan je kind en geef het geen slecht voorbeeld met die knipperlicht gast,

 9. Droevige Angelina Fleur weer met de kermis klanten,beter 10 kermis klanten als een zo’n vuile vieze stinkh..r als Roggel… Jij ben net zo’n droeftoeter als vieze Roggel en junk van snollen met de praatjes..misbaksel 🤮🤮🤮

 10. Kim

  Angelina is net zo’n goedkope junkie als Sarah.

Geef een reactie