Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rachel Hazes haalt uit naar dochter Roxeanne


Rachel Hazes die laatst nog haar eigen dochter voor de rechter wilde dagen haalt opnieuw keihard uit naar Roxeanne.

Een aantal weken geleden weigerde Roxeanne Hazes nog om in het getuigenbankje te komen in de rechtszaak die haar moeder tegen haar eigen beste vriendin Marieke had aangespannen.

Marieke die overigens Rachel door haar mentale instabiele periode heen heeft geholpen voelt zich genaaid door Rachel. Marieke werkte voor Rachel en huurde een woning in Vinkeveen van Rachel. Volgens Marieke was de huur die ze hadden afgesproken in het begin veel lager dan dat Rachel later beweerde. Rachel zegt nog 9000 euro van Marieke te moeten krijgen.

Om de rechter te overtuigen van haar gelijk had Rachel haar eigen dochter opgeroepen als getuigen. Roxeanne nam namelijk de zaken waar toen Rachel een mentale inzinking had. Maar Andre Hazes heeft altijd gezegd dat zijn zus Roxeanne Marieke steunt en niet hun moeder.

Dit was het startpunt van een langdurige ruzie tussen Rachel en Roxeanne waardoor ze elkaar al jaren niet meer zien of spreken.

Nu laat Rachel in de Story het volgende weten:

Ik heb meermaals contact met Rox gezocht, maar zij kiest ervoor dat niet te willen”, zegt Rachel in de Story

“Dat respecteer ik. Als Rox morgen bij mij voor de deur staat, is ze méér dan welkom. Mijn moederhart staat altijd open voor haar.”

Yvonne Coldeweijer heeft inmiddels ook gereageerd op deze uitspraak van Rachel. Volgens Yvonne hebben Rachel en Roxeanne een huis in dezelfde straat in Vinkeveen alleen verhuurt Rachel haar woning daar. Maar ze komt af en toe wel de post ophalen. Als Roxeanne daar dan met haar zoontje Fender loopt kijk Rachel ze helemaal niet aan en negeert ze. Volgens de buren is het hartverscheurend om te zien.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zo’n vrouw als Rochel verdient geen kinderen en zeker geen kleinkinderen.
Rochel denkt alleen maar aan geld ,geld,geld en anders niets.

Jammer van Rox zo breek je ee moederhart ondank alles ,Rox besef dat je 1 moeder hebt!

De titel moeder moet je ook verdienen…..

Als ik Rox was geweest had ik die viezerik helemaal onder water getrokken !!! die vuile asbak,wat een smerige heks is dat zeg..hoop dat ze de kinderen nooit meer ziet heb ze allemaal aan zichzelf te danken kansloos geval🤮🤮🤮

Het is net hoe de wind waait hoe ze over mensen, in dit geval haar dochter, praat. Er lopen er echt meer naast dan dat er in zitten.

Naar mens. Bah, wat een moeder…

Niet eerlijk der moeder der centen wel aanpakken om zo te zingen enz en zo je moeder behandelen wat ze ook het gedaan blijft toch je moeder heel stoer hoor schaam je karma let maar op ooit als haar kind groot wordt jankerd op school je bent en blijft buitenbeentje

Blijft je moeder????? Ja, op papier, qua gedrag is ze geen knip voor de neus waard. Ben blij dat je niet zo’n moeder hebt of hebt gehad. Mijn.moeder was ook slecht, geen contact meer met haar gehad, gelukkig is ze niet meer……

Angelina, vriendinnetje van Rachel zeker😉
Die vieze heks kotst haar kids uit.
Eerst André en nu Rox.
Die geldwolf houdt meer van geld dan familie. Walgelijk!
Zij heeft Rox zoveel geflikt. Waarom zou zij zich verlagen tot haar niveau?
Trots op je Rox, borderline Rachel is gestoord en gewetenloos.
Zo’n moeder ben je liever kwijt dan rijk.

Wat is het toch ook een grote doerak die enge moeder.
Hier staat toch iedereen met de oren te klapperen.

Die Rachel roggel moet een keer ophouden met haar geouwehoer.Dat kan je toch geen moeder noemen. Ze kan beter een voorbeeld nemen aan haar dochter. Die roggel wil alleen maar in de belangstelling staan en zich overal mee bemoeien.Omdat ze zelf geen leven heeft !Zielig figuur !!!

Rox heeft afstand gedaan van haar moeder en ze heeft gelijk laat je niet betuttelen laat ze eens een vent zoeken die bij haar wil blijven maar die zijn er niet😢 ze heeft vast weer geld nodig maar ze is elleen een ex van André Hazes en geen weduwe van want ze waren al gescheiden. Als zij op tv is zet ik hem gou over. Misselijk mens die roggel

Miljoenen op haar rekening dankzij haar bijna ex waar ze destijds vanaf wilde. En nog je kids verraden voor nog meer centen.
Zo smerig dat gedrag!
Je zou je eigen kids verkopen aan de duivel, als dat nog een paar centen scoort.
Ga hulp zoeken bij GGZ met je narcistische persoonlijkheidsstoornis!