Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Niemand wil naar Glennis Grace, kaarten worden gratis weggegevenGlennis Grace heeft met haar slachtpartij in de plaatselijke Jumbo de woede van bijna heel Nederland op haar hals gehaald. Ze richtte een complete ravage aan en mishandelde met haar knokploeg het minderjarige supermarkt personeel.

Een paar weken geleden maakte Glennis dan eindelijk haar excuses in een 4 minuten durend filmpje. Alleen bleek achteraf dat de reden hiervoor niet was dat Glennis zoveel spijt had, nee de zangformatie Ladies of Soul wilde haar eruit knikkeren als ze geen excuses zou maken. En dat wilde Glennis natuurlijk voorkomen, want dit is op dit moment haar grootste inkomstenbron.

Een week geleden was Glennis ook op een feestje aan het optreden in Lelystad, maar dit keer brak ze en stortte ze volledig in toen ze het liedje ‘Clown’ zong. Ze keerde 5 minuten lang haar rug toe naar het publiek en begon non stop te huilen.

En een paar dagen geleden tijdens een optreden in de Melkweg in Amsterdam. Trok ze haar zoon Anthony de aanstichter van al het geweld in de Jumbo het podium op en zong met hem ‘Three Little Birds (Everything’s Gonna Be Alright)’ van Bob Marley. Dit schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat.

Nu blijken veel fans op Facebook hun kaartjes voor een concert van Glennis Grace gratis weg te geven, omdat er geen animo is om ze over te kopen. Niemand schijnt meer naar de optredens van deze tokkie te willen gaan. Dat gaat Glennis toch wel in haar portemonnee voelen.

22 Reacties

 1. Areke

  Ga er nog geen eens moeite voor doen om ze gratis weg te geven.Hier zijn ze al door de versnipperaar gegaan.Hopelijk gaan bij de lady’s of soul ook gauw de ogen open en knikkeren ze haar eruit.En die achtelijke jumboknokker geeft haar zoon zonder verstand ook nog eens een podium.Ze hebben alle twee overal gewoon grote schijt aan en ze steken een dikke middelvinger op naar het personeel van de jumbo die ze gemollestreerd hebben.

  • OME JAAP

   Ik zou als ik kaartjes had verscheuren en bij haar in de brievenbus gooien.WIE gaat nog naar die tokkies kijken opzouten voorgoed en altijd.

  • Doenja

   Eigen schuld moet ze zich maar niet zo misdragen.

   • Jan Dijksma

    Wat is het volgende. Moet ze nu gelyncht worden. Voor dit voorval was de haat vanuit een bepaalde groep haar richting reeds aanwezig. Nu zie je dat bepaalde sites bezig zijn het vuurtje op te stoken. Geld verdienen met de ellende van anderen. Heel laag bij de grond dit.

  • Janet

   Van mij mag die oppertokkie vertrekken
   Wat denk ze wel niet!!!! Idioot
   Heb me kont met dat kaartje van die draak afgeveegd.

  • Fina

   Dat ongedierte moet gewoon uit beeld voor altijd

 2. Jos

  En terecht , heeft ze over zichzelf afgeroepen! Niet meer uitnodigen en laten optreden.

  • TO

   Het is echt ongelofelijk hoe zij zichzelf aan het vernietigen is.
   Met als klap op de vuurpijl ook nog eens met je zoon op het podium gaan staan.
   Sorry hoor, maar dan zit er toch duidelijk iets niet goed tussen je oren.
   Lijkt mij dan ook meer dan logisch dat het publiek haar niet meer ziet zitten.
   Hoe dom kan je zijn!

 3. Albert

  Totaal geen aandacht meer aan deze tokkie besteden. Aso blijft aso en zingen kon ze toch al niet met die grote bek van haar.

 4. Edward

  Nou ja eerlijk zingen kan ze wel, maar ikzelf heb niks met haar, ik zou ook nooit naar een concert gaan van haar.
  En na het voorval in de Jumbo, wat me eigenlijk niks verbaasd, want ik vond haar altijd al wel een aso, met een te grote bek, hoop ik echt dat ze nooit meer aan de bak komt, einde Glennis Grace !!! Of moet ik zeggen Glenda Tokkie 😜

 5. Marco

  Hoop dat ze helemaal aan de grond raakt en moet gaan solliciteren(jumbo)wat een misbaksel phfffff

  • Jan met de Pet

   Glennis heeft het moraal besef van een leeg pindadopje!
   Met het optreden van haar zoontje heeft zij zichzelf zo
   onsterfelijk belachelijk gemaakt én met schijt aan iedereen voor wat zij heeft veroorzaakt , dat je dit soort ‘artiesten’ geheel moet gaan weren uit de de artiesten wereld.

 6. Sharareh

  Man man mensen hier reageren blijk dar ze zelf heilig zijn

  • Ton.

   Maar wat was nou ook weer de aanleiding voor haar reactie bij de Jumbo ?

  • Kim

   @Sharareh
   Zelf ook een strafblad en regelmatig in knokpartijen?
   Of een vriendinnetje van crimi Glennis.
   Als jij dit goedkeurt heb jij duidelijk ook geen normen en waarden en respect voor mensen. Zij en haar knokploeg hebben kinderen mishandeld!
   Zij hoort in de gevangenis thuis, net als haar foute zoon.

  • Hehe eindelijk rust van die junk

 7. Rachel H

  Waar kan ik nog kaartjes kopen

 8. Armando

  Zielige ,idiote vrouw die dacht effe eigen rechter te spelen.
  Olie dom als je als artiest in heel Nederland op een nivo staat die door iedereen wordt geprezen.En dat je dan met zelfs een knokploeg in zee gaat. ??????????????

 9. Mama

  Wil jij mensen behandeld met jouw arrogante gedrag niet alleen met dat incident maar je hebt meerdere keren mensen vies behandeld en dit is wat je terugkrijgt dat mijn Karma ook al was het kaartje gratis ik zou niet eens naar je concert gaan. Ja zal nooit voor de hond is dat je mensen elke keer kleineert want je bent zo Het is je karakter

 10. De Lady ’s of Soul moeten in het openbaar afstand nemen van die bokser.
  Niet zwijgen, maar beslist aangeven dat ze niet meer welkom is . Dan heeft de groep lef….. Durven ze dat wel, of zijn ze bang voor haar en die zoon!!

Geef een reactie