Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vandaag Inside vanaf maandag toch weer op de buis te zienHet was de afgelopen dagen een rotzooi omtrent wat de drie heren van Vandaag inside nou zouden gaan doen. Johan Derksen liet eerst weten er helemaal klaar mee te zijn. Daarna bleek Wilfred Genee in gesprek te zijn met John de Mol over een doorstart en werd er gesproken over een vervanger voor Johan.

MaarJohan Derksen kon het blijkbaar niet laten, want ook hij ging in gesprek met John de Mol en daar is blijkbaar uit gekomen dat de talkshow vanaf aanstaande maandag gewoon weer te zien is op de buis. Dit is nu ook officieel bevestigd door Talpa. Het vreemde is dat René van der Gijp gisteren nog zei helemaal van niets te weten.

Wat wij hebben vernomen is dat John de Mol heeft geëist dat de heren zich gewoon aan het contract houden en dit uitdienen. Dus of het allemaal van harte gaat dat Johan maandag weer aan de tafel zit is nog maar de vraag.

John de Mol had ook geen andere keus, want als hij het contract zou ontbinden dan zouden de concurrenten er met de heren vandoor gaan. Johan liet namelijk al weten door andere tv-zenders gebeld te zijn met een voorstel. Ook streamingsdienst Prime van Amazon aasde op de heren.

Vandaag Inside heeft het grootste marktaandeel qua talkshow in de avond en is één van de beste bekeken dagelijkse programma’s. John de Mol had waarschijnlijk nooit de intentie om het programma definitief van de buis te halen.

Deel deze juice!
 1. Gelukkig heeft het Heintje Davids effect ook nu weer gewerkt. Tot maandag.

 2. Grandioos.. Dat jullie weer terugkomen.
  Kaag was zo blij dat jullie weg waren.
  Neem die maar eens goed onder vuur.

 3. Cisca

  Abba had er een liedje over. Hoe ging dat ook al weer ? MONEY MONEY MONEY…..

 4. Els

  Alles voor de centen kots
  Geef die centen liever aan alle misbruikte vrouwen door de mol familie en aanhangsels

Geef een reactie