Het laatste showbizz nieuws

Geen categorie

René van der Gijp weet niets van terugkeer Vandaag InsideJohan Derksen liet gisteren in het AD nog weten dat Vandaag Inside aanstaande maandag weer op de buis te zien zou zijn met hemzelf aan de tafel. De dag daarvoor liet hij nog aan de Telegraaf weten in gesprek te zijn met John de Mol. Blijkbaar is alles snel weer uitgepraat.

Het stoppen van de talkshow had alles te maken met de kritiek die er kwam nadat Johan zei dat hij een kaars in een bewusteloze vrouw had gestopt nadat ze hem ondergekotst had.

Maar collega René van der Gijp zegt helemaal van niets te weten over een doorstart. Het verbaasd hem dan ook dat er maandag een uitzending zou zijn waar hij nog niet van op de hoogte is gebracht.

René van der Gijp zei er gisteren in RTL Boulevard het volgende over:

“Wat ik weet, weet ik ook uit de krant. Ik heb voor de rest geen contact meer met Johan gehad. Ik weet net zoveel als jij. Hij heeft schijnbaar besloten dat we weer doorgaan, dus dan gaan we weer door.”

Wat wij hebben gehoord in de wandelgangen is dat Johan nog steeds in gesprek is met John de Mol en Wilfred, maar dat er van een doorstart nog helemaal geen sprake is. Er lijkt dus ergens een miscommunicatie te zitten. Johan ontkent ook dat hij heeft gezegd dat hij maandag te zien zou zijn in Vandaag Inside.

Deel deze juice!
 1. Johan Derksen kom terug..!!
  Neem ook maar Genee en Rene mee.

 2. Diny

  Gijp heeft Derksen best wel laten vallen die laatste uitzending, kan best dat ze zonder Gijp doorgaan nu..
  Ben benieuwd!

 3. S Groenhuijzen

  Tsja daar heeft onze Johan vast geen herinnering aan….of=deze ouwe man een beetje seniel aan het worden…weet niet hoor.
  Ik vraag het voor een vriend😁

 4. Tino

  Haha ze hebben hem ingeruild voor iemand anders.🙃🙄😆
  Staat hij daar maandag voor niks in de studio.😂😂😂
  Jammer joh!

Geef een reactie