Het laatste showbizz nieuws

Geen categorie

Johan Derksen laat van zich horen: ‘Ik kom terug bij VI’Het verlossende woord lijkt er eindelijk te zijn. De afgelopen dagen leek het nog onduidelijk of Johan Derksen definitief niet meer zou terug keren bij Vandaag Inside. Er gingen wel geruchten dat streamingdienst Prime van Amazon erop gebrand was om de drie heren over te nemen.

Maar nu laat Johan Derksen in de Telegraaf zelf weten dat hier geen sprake van is. Wel geeft hij toe dat er andere tv-zenders hebben gebeld en dat deze zenders de heren maar al te graag wilde overnemen. Welke zenders dat waren laat Johan in het midden. Hij laat wel weten dat hij nog steeds een contract heeft bij Talpa dus technisch gezien zou een andere zender hem dan ook niet kunnen overnemen.

Verslaggever Jordi Versteegden kreeg Johan gisteren eindelijk te pakken terwijl Johan al dagen niets wilde zeggen. Volgens Jordi zei Johan het volgende over zijn eventuele terugkeer bij Vandaag Inside.

“Hij nam zijn telefoon op tijdens het uitlaten van zijn hond en ik vroeg hem gewoon eens: ‘Johan, hoe gaat het nou eigenlijk met je?’ Toen zei hij: ‘Joh, ik heb helemaal geen zin in dit gesprek. Nu even niet.’ Zo begint-ie dan. Maar goed, hij was een lange wandeling aan het maken volgens mij, want we hadden een prima gesprek.”

“Het belangrijkste wat er uit naar voren gekomen is, is dat hij gezegd heeft dat ze afgelopen zondag met z’n drieën op kantoor bij John de Mol een gesprek hebben gehad over de toekomst van Vandaag Inside.”

 “Ik vroeg ook aan Johan: ‘Is dit dan een opening voor de toekomst?’ Nou, hij wilde daar niet heel veel over zeggen, maar ik kon aan zijn stem horen dat daar toch wel het een en ander besproken is wat goed gaat uitpakken.”

“Ik zei ook tegen hem: ‘Volgens mij ben jij gewoon hartstikke mediagek.’ Toen moest hij een beetje lachen geloof ik. Hij vindt het gewoon fantastisch en hij laat ook zien hoe je tv móet maken. Wat mij betreft, hè? Gewoon dat echte.”

Johan beweerde eerst nog dat er in deze tijd geen ruimte is voor een programma als Vandaag Inside, maar komt daar nu toch op terug.

“Volgens mij komt hij daar nu wel op terug. Hij zegt ook: ‘Ik merk nu pas hoe we in de markt liggen. De afgelopen weken zijn we echt door diverse zender gebeld of we naar hen toe willen komen. Dat is wel goed voor je ego.’”

Johan stapt niet over naar streamingsdienst Prime van Amazon.

“Hij ontkent dat die gebeld hebben of dat ze daarmee in gesprek zijn. Het waren wat andere zenders, maar hij vond het wat lullig voor die zenders om dan te vertellen wie het waren. Misschien bij RTL bijvoorbeeld weer.”

“Het is nog niet bevestigd dat zij daadwerkelijk vertrokken zijn bij Talpa, dus er is gewoon nog ruimte.”

13 Reacties

 1. Johan derksen je bent een nul een waarde loze niets nut die verlegen zit om geld en iemand die niet te vertrouwen is op zijn woord en om publiciteit stunt anders kom je nergens meer .kwam kwal .

 2. Joop bos

  Al weer een publistunt van onze narcist Johan Derksen.

  Wil laten zien dat hij alles voor de Mol beslist.
  Walgelijk persoon.

 3. Els

  Kots…zo zie je maar geen mannen met principes maar geldwolven die hun eigen moeder nog zouden verkopen als t kon…ik zal er iig nooit meer naar gaan kijken…zo klaar mee

 4. Kim

  Die zijn snel over te halen, zak geld en is allemaal weer okay.🤪
  Alles voor de miljoenen. Derksen heeft al zoveel geld, krijgt hij toch nooit meten op.
  Ga genieten van je vrijheid man!

 5. Wilbert

  Blij dat ze terug komen. Het enige tv programma waar ik naar kijk…ohwja en Buitenhof.

 6. Dutchie

  Derksen alweer terug?? Johan de reller. Ook corrupt! Moest er alweer geld bij johannetje? Dan maar weer voor een rel zorgen . Jammerend klein kind! Je hield bij hoog en laag vol dat je NIET meer terug zou komen. Ach…..gossie. dreumes!

 7. Wat een eikel Het gaat hem om geld en geen geweten Wat eerder werd gezeg
  Hij is dement aan het worden
  Op naar een rusthuis ..

 8. Grietje meijers

  Zo ontzettend blij dat hij weer terug komt. VI vandaag is 1000x leuker dan andere talk shows. Zeker Jinek is walgelijk. De kijkcijfers zullen weer de pan uitreiken. Welkom back Johan.

 9. Janny Oostrom

  Geweldig Johan Derksen…
  Heus ook ik als vrouw ben verheugd dat U terug komt..
  Want dat sommige slachoffers bloed willen zien..filter dat… want weet dat daar sensatie zoekers bij zitten.
  Vlak de ondeugd van de vrouw nooit uit..

 10. E.J

  Hij zou toch stoppen en NOOIT meer terug komen. Iedere keer een ander verhaal. Derksen ,blijf lekker thuis

  • Vermanen

   Hoera eindelijk weer eens horen wat de meeste mensen denken.Fijn dat het weer een avond wordt met lachen.Het werd tijd om.En Johan goed dat je er op terug komt nu kan je de mop helemaal afmaken.

 11. FIJN DAT JOHAN WEER KOMT.
  DE ANDERE BLOEDHONDEN VINDEN DAT ZEKER NIET FIJN.
  IK WEL.

 12. Bert

  Ik ben heel blij dat Johan.Rene en Wilfred weer terugkomen.
  Ik vind de TV heel saai worden.Ik snap dat mensen zich hebben gestoord aan het verhaal van Johan,maar hij heeft niemand vermoord.Ik heb ze gemist.

Geef een reactie