Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Johan Derksen maakt overstap naar streamingdienst Gisteren lieten we nog weten dat Jan Uriot van de Telegraaf denkt dat de talkshow Vandaag Inside zeker terugkomt op SBS6 alleen zonder Johan Derksen.

Volgens Jan Uriot zal John de Mol en Wilfred Genee een vervanger zoeken voor Johan Derksen. Wellicht dat Hugo Borst of Eus de plek van Johan inneemt. René van der Gijp zou wel openstaan voor een terugkeer op de buis dus voor hem hoeft geen vervanger gezocht te worden.

De naam van de talkshow zou ook gaan veranderen naar Vanavond Inside en de talkshow zou na de zomer dan terug moeten keren op de buis.

Maar nu horen wij dat de streamingdienst Prime video van Amazon erop aast om de drie heren van Vandaag inside in te lijven op hun eigen platform.

Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee zouden dan nog veel meer gaan verdienen dan bij Talpa en ze hoeven dan niet met meel in de mond te praten.

Formatontwikkelaar Kirsten Jan van Nieuwenhuijzen laat in zijn podcast Content Wars weten dat er exact een zelfde situatie heeft voorgedaan met de heren van het autoprogramma Top Gear. De drie heren van dit programma werden in 2015 ook gecanceld door de BBC en toen zag Prime video een mooie kans om de heren over te nemen.

Formatontwikkelaar Kirsten Jan van Nieuwenhuijzen zegt er het volgende over:

“Op het moment dat jij 700 of 800 duizend kijkers hebt… Veel streamers tekenen daarvoor, hoor. Het zou helemaal geen raar voorstel zijn. Veel van die streamers richten zich natuurlijk op een jongere doelgroep. De doelgroep van VI was relatief oud, maar er keken ook wel jongeren naar.”

“Het zou best kunnen dat zij zo’n aanbieding zouden krijgen van een streamer. Dat zou zomaar eens kunnen.”

“De grap is natuurlijk dat de drie mannen van Top Gear, die ook wat ouder zijn, extreem populair waren bij de BBC, maar Amazon bood ze nog veel meer geld.”

11 Reacties

 1. ikkem

  ‘Zo maar kunnen’ is wat anders dan ‘overstappen naar’, zeker ga ik geen van drie missen.
  Johan kan niet zo veel schelen, hij is al lang met de pensioen maar die twee jeukt erg, die zien zich zelf niet werken voor een inkomen van € 3000 per mand.

 2. Coen

  Zoals ik al eerder gemeld heb Johan was sinds de laatste clash ca anderhalf jaar geleden niet blij om opnieuw te beginnen destijds mede het karige salaris ivm inleveren voila hij is nu gestopt en begint met een gezellig en leuk programma.

  • Sorry, maar van mij mogen ze wegblijven.
   Ik mis ze absoluut niet.Drie volwassen manner, die een programma maakten,dat steeds platter en meer ordinai werd.
   Aan alle reacties te zien, hadden ze een grote “fanbase” en bedienden ze een duidelijke doelgroep. Dus als de “heren” zin en tijd hebben,zullen ze hun lucrative programma wel ergens voortzetten.

   • Philip Onk Umami

    Ook in 2022 bestaan nog steeds afstandsbedieningen. Dat zijn van die langwerpige kastjes waar knopjes op zitten. Misschien moeten azijnzeikers daar eens mee gaan spelen. Het Nederlandse tv-landschap is een saaie, monotone ja-knikkende bende met woke-mensjes geworden, een zinkend schip en on-nederlands. Mensen zoals Johan brachten nog wat reuring in de programmering. Nu is er een totale vertrutting!

 3. Mary

  Ik hoop het van harte dat ze terugkomen

 4. Willem koek

  Die zou super zijn.
  Ik ga zeker kijken al moet ik ergens lid worden
  En kost het mijn geld.
  Als ze maar ik elkaar blijven.

 5. F.H.Becker

  Geweldige tv , s alle maten , prijzen .Ik moet nog even op mijn vakantie geld wachten . Hopelijk is mijn favoriet er dan
  nog .🤔

 6. Jan

  Ik neem er een abonement voor . Goed nieuws

 7. Louis Maccaron

  Zo een saaie man die Hugo.
  Maar van der Gijp lacht altijd ook an i niet lacht.

 8. Geurkaars

  Hugo borst pfff dan kijk ik wel wat anders .het is ouwe trio of niet meer kijken voor me en zal ook nog zwak vinden van de twee heren . Samen uit samen thuis zeg maar .

 9. Hoop zoooo dat ze terug komen
  Was geweldige tv
  Nu is er niks meer Gadver
  Kom terug jongens !!!!

Geef een reactie