Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Fidan Ekiz haalt keihard uit naar Richard Groenendijk


Gisteren waren Fidan Ekiz en haar Op1-collega Sven Kockelmann te gast in het programma Media Inside en daar haalde beide keihard uit naar cabaretier Richard Groenendijk.

Het ging over het nieuwe tv-programma ‘Think Inside The Box’ wat Richard Groenendijk presenteert. Het programma is overigens een ongelofelijke flop er kijkt bijna niemand naar en Fidan en Sven begrijpen wel waarom.

Fidan en Sven zeggen er het volgende over:

Fidan:

“Ik kan er niet naar kijken. Ik heb er niks mee, überhaupt niet met spelletjes. Ik hou daar echt niet van. Ik denk altijd: er zit een knop op de tv, dus als ik het niet leuk vind, kijk ik niet. Ze moeten doen wat ze willen, maar ik vind dit zó ongelooflijk ouderwets.”

Sven:

“Nou, dit soort dingen niet zo. Ik denk altijd: we zijn nog steeds gebleven waar Wie van de 3 ooit eindigde. Het is eigenlijk allemaal hetzelfde concept.”

Media Inside-host Gijs Groenteman:

“Ja, het is gewoon weer het opnieuw opbakken van hetzelfde, maar die BN’ers worden wel steeds raarder vind ik. Die mensen gaan zich steeds idioter gedragen als ze iets raden.”

Sven:

“Ik vind de titel Think Inside The Box ook nog wel bijzonder trouwens na de afgelopen weken, zeker bij dat productiehuis Talpa, maar los daarvan: nee, dit is aan mij niet besteed.”

Fidan:

“Sowieso: dat BN’ers inzetten voor shows en programma’s, ik ben daar echt allergisch voor.”

 “Nou, hiervoor ben ik niet gevraagd, maar ik word wel vaak voor… Nou, vaak… Ze vragen me inmiddels niet meer, omdat ik nooit wil, maar voor spelletjes word ik wel gevraagd.”

Sven:

“Zomaar bekende Nederlanders omdat ze bekende Nederlanders zijn of weer een nieuw plaatje uit hebben, dat doen we niet zo vaak meer.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties