Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

René van der Gijp haalt hard uit naar Talpa


Veel mensen zijn het niet eens met de beslissing van Johan Derksen, Rene van der Gijp en Wilfred Genee om te stoppen met de talkshow Vandaag Inside. Het kwam tot deze beslissing nadat Johan eerder zei dat hij een kaars in een bewusteloze vrouw had gestopt nadat ze hem ondergekotst had.

Deze schokkende onthulling veroorzaakte een ware rel en iedereen was in rep en roer door de onthulling van Johan. Talpa was de heren dan ook liever kwijt dan rijk bleek achteraf.

Johan zei namelijk over Talpa.

“Die staan nooit achter je, maar die zijn altijd in paniek. Ze wilden ons vanochtend een briefje meegeven wat we voor moesten lezen. Flikker op zeg!”

René van der Gijp laat aan De Telegraaf weten helemaal klaar te zijn met Talpa en haalt dan ook keihard uit.

“Ik ben klaar met die tv-mannetjes. Laat gaan, ik kan ze missen als kiespijn. Dan zou ik eerder iets online willen doen, niet meer dat gestress met die omroepen.”

“Elke keer als we een vergadering hadden, noemde Johan hem Baantjer Junior. Dan zag je hem kijken van: dat kan niet, ik ben de baas hier. Hahahahaha. Ik neem Johan ook niks kwalijk. Hij is volstrekt uniek. En het programma was zoals het was. We hebben zoveel lol gehad.”

“Paul Römer heeft gezegd dat hij ons programma niet meer van deze tijd vindt. Nou, ik heb tegen hem gezegd, met alle respect: Johan heeft in vijf maanden deze talkshow meer bereikt dan hij in dertig jaar.”

 “Ik probeer me echt wel te verplaatsen in die Römer, dat hij deze talkshow niet in deze tijdsgeest vindt passen, maar waarom zegt ie dat nou?!”

Talpa wilde maar al te graag het contract te verscheuren, zegt René.

“Dat was vrijdagmiddag voor twee uur al gebeurd.”

“We zijn ervan overtuigd dat we niet meer terugkeren op tv, in deze vorm. Iedere keer is het hetzelfde. Er valt een soort bom, iedereen is hélemaal over de zeik en twee dagen later is het: waar hebben we het eigenlijk over? Dat zag je gisteren bij Op1 wel.”

René laat ook weten dat het kaarsverhaal van Johan een leugen is.

“In het ’onderbroekenlol in kantines-circuit’ heb ik dit al dertig keer keer voorbij horen komen in allerlei weergaves”, zegt hij. En Talpa weet dat volgens hem ook. “Ze wisten ook wel dat het verhaal niet waar was. Maar er kwam zoveel over ze heen.”

“Johan heeft het later verdraaid, en gezegd dat ie tussen haar benen stond. Dat was slecht, maar dat deed hij dus omdat het gewoon niet waar is. En dat was niet handig: dat kun je dan niet meer nog een keer rechtpraten. Dat moet je ook niet willen. Laat het maar overwaaien.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Je kan tegenwoordig niets meer zeggen zonder dat je erover hebt nagedacht wat de gevolgen kunnen zijn voor je het weet wordt je vervolgt ik vind dat de meeste vrouwen gelijk hebben over misbruik maar als je op tv niets meer kan zeggen kunen we alle live programma’s wel schrappen

Nee kijk Dan naar Jinek. Zij lult met alle winden mee. Geef mij Johan en Genee en Rene maar zij maken van hun show een echte show, lachen en gieren. Wat zal ik ze missen.

Ja walgelijk hypocriet wijf die Eva idd @Grietje

Blijkbaar heeft Jinek wel om een mannelijke aanranding kunnen lachen in haar programma! Maar ja, volgens haar gaat het om hoe de grap ervaren wordt!
Jinek moet dan ook maar opstappen!

Ze wisten met wie ze in zee gingen dus is het eigenlijk absurd om nu te klagen over de Mol en Co. De heren van VI hebben wel gelijk, daar niet van maar ga niet lopen klagen naderhand. Maar zo moeten ze bij talpa ook niet gaan zeiken…ook zij wisten wie en wat ze binnen haalden.

Je kan tegenwoordig niks meer zeggen of het is al verkeerd, lijkt wel of ze niks meer kunnen hebben, vroeger was het wel anders kon je nog grappen maken, en als vrouwen wat zeggen over mannen gebeurd er niks, nou ik heb zelf wat meegemaakt maar ik ga niet moeilijk doen over grapjes, je kan beter tv afschaffen want niks kan meer lijkt het wel, mis de tijd van vroeger toen het niet zo preuts was

Johan is een ervaren, doorgewinterde man in de media wereld. Weet hoe het werkt in deze vreemde tijd. Deze man had moeten weten dat zijn , wel of niet waar, verhaal opschudding zou veroorzaken.
Beetje dom……

Lijkt wel of ze maar een kanaal op hun tv hebben wij hebben er 200 dus wat te kiezen het lijkt er op dat ze bewust maar talpa kijken in de hoop dat er wat gebeurd om te kunnen te zeiken de droeftoeters

In Sophie en Khalid werd gezegd, vrouwen zijn de baas( nav gedrag van bonobo apen) . Daar werd hartelijk om gelachen. Zou er ook gelachen zijn als op dat moment werd gezegd dat mannen de baas zijn?( …hoe zit dat met gelijkwaardigheid?

En weer zijn t de mannen die commentaar hebben…ja beter voortaan toch eerst nadenken hoeveel mensen vooral vrouwen je beledigd ..de grond in boort met die domme hersenloze opmerkingen en verhalen of ze nu waar zijn of niet…dit gaat werkelijk alle grenzen te boven..en als mannen zich niet beter kunnen gedragen dan n stel pubers die hun pikkie achterna lopen dan roepen ze dit over hun eigen af

Hey Els
Wat maak je eigen druk er over.
Als iemand iets zegt. Dan sta iedereen op zijn kop.
Dan halen we dingen erbij .
Die niet eens over gaan .
Met andere woorden.
Maak je niet zo druk
Ga geniet .

Els de opperfeministe, mens leer toch eens relativeren en weleens van humor gehoord?
Bijna lachwekkend jouw reactie.

Jij als brave doos hebt zeker alleen als een non geleefd.
En bent zelf nooit jong geweest zeker.
Die vrouwen hebben zich klem gezopen, zijn met mannen mee naar huis gegaan, hebben ze onder gekotst. Dat is pas chic he?!
Hoe goedkoop wil je het hebben, eigen schuld als je je zo gedraagt, dan kom je weleens in gekke situaties.
Die mannen zijn weggegaan dat is klasse, ze hadden ook gewoon met die vrouwen kunnen gaan. Nu alleen een geintje van mannen onder elkaar, een kaars daar neergelegd.
Misschien hebben die vrouwen destijds geleerd iets meer klasse te tonen voortaan.
Vrouwen zijn niet altijd slachtoffer en zielig. Deze vrouwen hadden duidelijk een losbandige leefstijl en dat zal vast niet de 1e x zijn zo’n situatie voor ze.

Ben jij dom zeg Els
Wat Derksen en Jolink zeggen over vrouwen in die tijd is gewoon de waarheid en ja daar kunnen vrouwen niet tegen,zielige figuren

Je beledigd voelen is een keuze

Als politici dat nu eens deden? Dan hadden wij niet zoveel problemen gehad als nu .

Wat een ongelofelijke minkukel die Gijp. Jaren zijn zakken gevuld.en nu een grote bek als toetje. Deze luiaard overschat zichzelf schromelijk. Ga een baan zoeken. Van 6.00 tot 15.00. broodtrommel mee.

Ik vind het verschrikkelijk .
Er is geen programma meer waar ik zo kan lachen.En naar uitkeek.
Die Jij En die kan van mij van de buis.
Talpa moet op de blaren zitten.
Allemaal niet handig.
Van beide partijen.

Jammer het was een leuke gezellige programma. Johan heeft toch toegegeven dat hij zich schaamde en dat het jeugdzonde was. En hij dat 50 jaar geleden had meegemaakt in dronken gezelschap. Achteraf denk je ook, had het maar liever niet verteld wat je heb meegemaakt. Dit gaat veel kijkcijfers kosten dat VI niet meer door gaat.

Ik denk zelf dat het juist de opstelling van Talpa is geweest die bij Johan Derksen de dootrslag heeft gegeven. Geen enkele ruggesteun nada als we de berichten mogen geloven. Briefjes laten voorlezen?? Excuus dwingen te laten maken en dan zien we morgen wel wat we met je (jullie, doen? Zo stel je je toch niet op tegen deze mannen die je zelf faciliteert ! Maar ja die Römer…. Al jaren een lichtgewicht op verkeerde plek. Was hij ook niet degene die Holleeder had gestrikt voor collegetour? Ook zo’n blunder

Ja als je leuk bent ,en recht door zee,dan mag dat niet ik vond ze geweldig als vrouw en niet zo kleinzerig Jullie waren toppers!!!!

Heel heel erg dat Johan niet doorgaat,ik verheugde mij wanneer er weer een uitzending werd uitgezonden. Sterkte Johan,je bent een kanjer.

Je hebt gelijk, Johan, tegenwoordig zijn het hypocrieten!!!. Hiellelikketd!!!. Je weet over wie ik bedoel??Die jongens van Talpa!!!! Johan, en je 2 maatjes heb schijt aan Talpa!!! Sommige bns+ets zijn stelletjes hypocrieten. Ik wens jou en René en de andere beste toe
De ene deur sluit de ander opent

Inderdaad Nl slaat op hol op verkeerde momenten.

Ik zou het echt gaan missen jullie programma ,ik heb een hele moeilijke tijd achter de rug ,maar jullie maken mij zo aan het lachen ,zeker Johan ,😉
Ik hoop dat het ooit terug komt
Of dat het goed word uit gepraat ,

Het kan ook zijn dat Johan dat smeuïge verhaal ergens in een kroeg heeft gehoord en vervolgens zo heeft gebracht of hij het zelf is geweest. Doe ik ook wel eens.
Ben er van overtuigd dat toen die wijven weer een beetje wakker waren, ze in een deuk hebben gelegen. Past ook in de tijd 50 jaar geleden kom op zeg…….

Ik snap van de Gijp niet .
De 3 heren hebben jaar in jaar uit de grootste onzin uitgekraamd
Mensen en instanties tot op het bot beledigd..
Ze hebben hun zakken zeer goed gevuld +/_ 600000 per persoon per jaar..
Eerlijk gezegd vind ik dat TALPA het nog erg lang heeft volgehouden.
Maar ja ook daar draait het om het geld .
Over 1 jaar moeten we bij Google gaan zoeken wie de heren Van der Gijp , Genee , en Derksen ook alweer zijn .
En dat is goed zo , vlug vergeten die ouwe bokken

Ook oude bokken doen nog mee hoor hoop dat je zelf er ook een wordt

Die Paultje heeft geen druppel Römerbloed door z’n aderen stromen. Vader Piet vertelde aan de stamtafel sterke verhalen dat de tranen ons over de wangen liepen. Wat dat betreft hadden Johan en Piet wel broers kunnen zijn. Paultje, Paultje, Paultje, waar is het zo mis met je gegaan?

Ik vind het verdomme jammer dat de mannen gestopt zijn met het proggrama. Maar kan ze ook goed begrijpen zo is het geen werken meer als je op.
Elk woordje moet letten wat je zegt.
En zeker met de. Eikel van Talpa.
Mannen ik wens jullie veel geluk en sterkte.
Misschien weer bij een andere omroep.

Is gewoon wederzijds vrouwen kunnen er ook wat van
Dit wordt 50 jaar geleden gedaan
Maar 200 jaar geleden gebeurde dit ook al
Hèhè wat erg maar niet heus

Het leukste en gezelligste programma wordt door bekende en veelal onbekende vrouwtjesmollen en een paar mannelijke mee eters om zeep geholpen, die opeens tevoorschijn komen en rennend uit hun holen naar de tv studio’s gaan om hun mening te geven en hun snoet te laten zien Leve de tijdgeest van weleer

Hey Els
Wat maak je eigen druk er over.
Als iemand iets zegt. Dan sta iedereen op zijn kop.
Dan halen we dingen erbij .
Die niet eens over gaan .
Met andere woorden.
Maak je niet zo druk
Ga geniet .

Als ik ome John was zou ik Römer wegsturen, VI is te belangrijk voor de zender. Als je dat niet inziet kan Paul beter terug naar de NTR.

Mensen zien de humor niet meer, het is te gek voorwoorden, ik ken vrouwen die gaan naar bed met een kaars en dat moet iedereen toch zelf weten.
Mensen geloven ook alles, relativeren is het het toverwoord helemaal in de humor.
Er zijn ergere dingen.

Bret, ik denk dat wanneer we lang en diep genoeg spitten over dhr romer ook wel iets vinden wat niet door de beugel kan zien wat er dan gebeurd geen probleem hewft ook lang gnoeg zijn zakken gevld

Talpa had de format van het programma niet moeten veranderen.
Deze mannen zijn voetbal, sportkantine en geestig.
Politiek en ouwehoeren over daagse zaken is bruut saai.
Daar hebben de andere neuzelpraatprogramma’s voor.
En meneer Derksen loopt deze format al vanaf het begin te trollen.
Maar ja, contract . Nu heeft ie alsnog zn zin. Slimme gast.

Ik vind het jammer dat Johan en de rest niet meer komt
Was het enige programma waar je nog mee kon lachen
De mensen kunnen niks meer verdragen
Ze zitten de hele dag voor de buis of computer om te kijken hoe ze iemand kapot te maken
Laat ze op de bouw gaan werken en veel stenen verleggen per dag dan weten ze ook eens wat werken is en niet altijd maar kommentaar op anderen hebben
Je kon gewoon goed horen dat alles een grap was

Had al lang Van de buis af gehaald moeten worden, een programma met een erg laag niveau,
Maar het laatste incident met Derksen vond ik om misselijk van te worden, vind over het algemeen de Nederlandse televisie erg achteruit gegaan, over het algemeen commerciële rommel met weinig inhoud.

Jammer dat iemand als Johan die geen blad voor zijn mond nam en altijd het hart op de tong had wordt neergesabeld. Hij die het opnam voor john en johnie krijg nu door deze zelfde mensen een mes in zijn rug. Had wel verwacht dat hem nu ook zouden steunen. Maar nee ze laten het over aan baantje jr
Die neem de beslissing hierover en daar verschuilen zich dan achter. Hoop je snel weer te zien Johan sterkte

Laar meneer Römer is in zijn eigen verleden kijken dan zien we of hij zonde vrij is word doodziek van die moraal ridders maar hopelijk zien we jullie online weer en gaat Nederland Talpa links laten liggen en weet je dat blijkt nu al uit de kijk cijfers

Wat zijn er toch een hoop hypocriete mensen op de wereld zeg…pffffffff

Kijk eens naar programma’s Jiskefet de lullo’s over hoe daar gepraat wordt….

Maar de heren Johan, Rene en Wilfred enorm bedanken voor al hun inzet en geweldige avonden.

Bha bha bha van alle figuren die graag hier iets over willen zeggen……

Wereld gaat naar de klote en jullie kotsen hierop….

Deze situaties zijn van alle tijden. VI speelt vaak op het randje. Met dit verhaal plus het lachen achteraf gingen ze een flink eind over de grens. Daarin hebben zij alle drie boter op het hoofd; geen van de twee heeft ingegrepen, ’n paar woorden waren genoeg geweest om het tij te keren. Kijk daarnaast eens naar ’n uitzending van Jinek anderhalf jaar geleden. Komt zij daar, ook nu nog, mee weg? Terwijl zij nu schande durft te spreken over VI? Sommigen zijn tegenwoordig echt van het padje af. Zucht.

Welkom in Nederland 2022

Hij had zelf zijn mond moeten houden hij gaf graag af op anderen nu is hij zelf aan de beurt ik zelf vind het wel leuk loontje kom om zijn boontje

Jammer zeg,,, we gaan naar de verdoemenis . Vrijheid van meningsuiting en zeggen wat je wil, laat me niet lachen. Johan ik ga jullie geintjes missen.p

Römer heeft qua kijkcijfers een zeer succesvol programma van de buis gehaald. In plaats van achter het trio te gaan staan laat hij ze vallen als een baksteen. John de Mol zou er goed aan doen woke proleten als Römer de laan uit te sturen.

Volkomen gelijk het was een pracht progama

Al met al is het slap gelul van talpa vooral die zogenaamde directeur romer wat heeft die daar te zoeken jammer mensen dat vandaag insideide is gestopt

Mag Paul de Leeuw wel alles zeggen? Met subsidie!! Waarom? M

Het is jammer dat het zo gelopen is maar met schei heilige personen aan.n het roer valt niet te werken zelfde geld voor rtv Rijnmond

zonde dat alles politiek correct met zijn, oke Johan zegt wat de gewone mens denkt en dan ga je wel eens iets te ver en ik denk dat hij jonny de mol wat wilde verdedigen door zo,n onzin verhaal te doen van eerder heb ik dit gedan

Weet je wat ze moeten doen naar npo 123 gaan en de kijkers langzamerhand daar naar toe trekken weg met rtl en sbs alleen geld binnen harken en herhaalings uitzenden lekker makkelijk dus gewoon terug naar vroeger 123 de uitkomst voor iedereen

Ik vind het heel erg overtrokken vroeger kon je alles zeggen en nu niets meer belachelijk

Ik gaf mijn mening over Johan derden en Marco borsato hoe ik het met deze bekende mensen het tedoen heb, dat ik dus achter Johan Derksen en Marco Borsato sta en vul ook gelijk mijn email adres in om mijn mening tegeven over deze twee personen word mijn email adres even niet erkent en dan moet je gelijk weer alles opnieuw gaan Intypen ik heb nu dus voorals nog laten weten dat ik achter Johan Dersen en Marco Borsato sta

Helemaal mee eens ik mis ze, enigste eerlijke en leuke programma.Sponners zijn lafaards.en Paul zelf is niet meer van deze tijd.Weg met hem.En er zijn meer vrouwen als mannen die er tegen waren dat jullie weg moesten.Kijk facebook.Het beste voor jullie blijf lachen om die ..misbaksels

Hat lijkt America wel een keer iets zeggen in een programma waar veel onderbroeken lol is en dan zo afgezeken worden ??gatver in wat voor wereld leven we nu toch??

Zo jammer van het programma VI.
Voor mij was het het enige programma wat puur was. Een kleine minderheid bepaald wat je nog wel en niet meer kan zeggen. Deze mensen zijn volkomen doorgeslagen in mijn ogen en helpen alles om zeep!

Wij waren zaterdagavond in het Theaterhotel in Almelo waar de Volendamse band “Tribune to the Cats” een fantastische jaren 70 show gaven. Ook de leadzanger Veerman stak nog even de draak met het onterechte gedoe over VI. Hij zei dat Volendam als het meest katholiekste dorp ter wereld ook geen grensoverschrijdend gedrag plaatsvindt , maar KAARSEN hebben ze er wel !!!

Ik vind het raar dat zo een mannetje als Derksen achteraf maar verdedigd wordt door andere bnners elke keer als hij maar mensen beledigt of geen rekening houdt met andermans gevoelens. Tegenwoordig mag alles maar geroepen worden onder t mom van vrijheid van meningsuiting zonder rekening te houden met andermans gevoelens. Derksen is een aandachtsgek mannetje en als het dan een keer niet goed uitpakt dan is een ander, zijn of haar mening maar stom. Hij heeft op iedereen en alles commentaar en iedereen ziet het verkeerd behalve deze lelijke seniele oude dwaas.

Jammer jammer ,waarom ik snap niets meer van dit alles ,zo.n leuk programma

En in plaats van vi een programma waar de man van 2 walletjes vreet en ook nog in een programa zit waar hij van een minima moet leven en dan achteraf ergens zit zich vol te vreten en te zuipen wijntje wijntje nee dat kan dus wel word niets mee gedaan gadverdamme wat een land

Die van der Gijp had het vehaal van Derksen al zo vaak en in verschillende vormen voorbij horen gaan. Het is net een oud wijf, en nog lelijk ook met zijn dikke plofkop, hij wist toen ook, met dat hele Voice-gebeuren alles over ” vieze Jeroentje” dat het allemaal algemeen bekend was in omroepland. Gijp vond dat zeker normaal dan, want hij heeft er nooit iets over gezegd of mee gedaan, dan ben je van hetzelfde slag en val je in dezelfde categorie als die
“dweilen”.