Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Eva Jinek zorgt voor enorme rel Voice schandaal


Gisteren deed Sébas Diekstra de advocaat van vier oud-kandidaten van The Voice een schokkende onthulling in de talkshow van Eva Jinek.

De advocaat laat namelijk weten dat de producent ITV al veel langer wist van het misbruik bij The Voice dan ze eerder beweerde. De advocaat zegt zelfs dat John de Mol onbedoeld deze leugen zelf heeft openbaart.

In het interview dat John de Mol met BOOS had verteld John dat een kandidaat van The Voice in 2019 aan de bel trok bij Linde de Jong de creative producer van The Voice. De kandidaat had namelijk een klacht over het wangedrag van Jeroen Rietbergen.

John de Mol in het interview van BOOS:

“Daarna is Linde direct naar ons zakelijk directeur gelopen en samen zijn ze op diezelfde dag bij mij op kantoor terechtgekomen.”

Sébas Diekstra over deze uitspraak van John de Mol gisteren bij Eva Jinek.

“Die melding is uiteindelijk begraven. Dat is intern afgehecht. Jeroen Rietbergen heeft een waarschuwing gekregen, maar wat saillant aan die hele situatie is: Rick Brug, dat is de zakelijk directeur geweest, heeft de situatie helemaal scherp gehad, in kaart gehad.”

“En ITV heeft begin januari een persbericht naar buiten gebracht waarin RTL en ITV zeggen van niets te weten. Dus het managementlid van ITV, dat betrokken is geweest bij het begraven van de melding tegen Jeroen Rietbergen, heeft een persbericht naar buiten gebracht dat zij van niets wisten.”

“Nou ja, bij mijn cliënten gingen alle alarmbellen op rood en die willen dus no way meer met ITV spreken. Het vertrouwen in dat advocatenkantoor was al onderkoeld, maar nu ze weten dat een groot deel van de Talpa-directie gewoon in ITV is gekomen en zich bemoeid heeft met een melding die niet serieus is genomen…”

“Ze hebben misschien richting het slachtoffer gezegd: ‘We gaan ermee aan de slag’, maar op de werkvloer blijkt er helemaal niets te zijn gebeurd.”

“Ze zeggen letterlijk van niets te weten. Dat klopt dus feitelijk niet.”

Eva Jinek:

“Kan het zijn dat die Rick Brug het niet verteld heeft aan de rest van het management van ITV?”

Sébas:

“Of dat management praat niet met elkaar of hij heeft dat persbericht gewoon langs laten gaan en gedacht: ik hou mijn mond en ik kijk wel waar het schip strandt. Het bijzondere is natuurlijk: misschien wist hij nog niet dat John de Mol zijn naam zou noemen.”

“Het bizarre vinden wij, en wij zijn hier natuurlijk al maanden mee bezig, dat geen enkele journalist, niemand, dit is opgevallen. Er is niemand die heeft gezegd: hoe kan het nou dat er bij ITV een directie zit die toen verantwoordelijk was voor deze situatie?”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Talpa verbergd het allemaal maar je ziet aan de kijkcijfers dat SBS door alle kijkers naar een andere zender gaan alleen dat stomme programma meilandjes heeft kijkers

SBS 6 was een geweldig en netjes familie zender voordat in de poten van de J. de Mol kwam. Rijke mafkees moeten alles hebben.

Weet je wat ze met mollen doen !!! Je zet een mollen klem en oeps dan is het gebeurd.

Dat hele voice gedoe is natuurlijke
Een grote bende iedereen wijst naar elkaar en ja familie de mol met name Linda
Is zo hypocriet als maat kan ze houd ons voor de gek en denkt dat er intrappen