Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ali B weer in Nederland gesignaleerd


Ali B die één van de hoofdrolspelers was in het Voice misbruik schandaal en tegen wie aangifte is gedaan wegens verkrachting blijkt nu weer een heel ander plan te hebben.

Het leek er eerst op of Ali B zijn leven voorgoed zou doorbrengen in Dubai en Marokko. En dat zou hij prima kunnen doen zonder nog een dag te werken, want Ali B heeft namelijk een vermogen van rond de 10 miljoen euro.

Maar nu blijkt Ali B iets anders van plan te zijn. Hij wil namelijk gewoon weer terugkeren naar Nederland. Ali B is namelijk overtuigt van zijn onschuld. Hij denkt dat de rechter hem vrij zal spreken en dat hij dan gewoon weer zijn oude leventje kan oppakken in Nederland. Al wil Ali B niet meer terugkeren op de tv. Hij wil achter de schermen blijven werken als baas van zijn platenmaatschappij en als manager van artiesten.

Over 3 weken begint het proces tegen Ali B en moet hij voorkomen wegens de aangifte die tegen hem gedaan is wegens verkrachting. Dit incident zou negen jaar geleden hebben plaatsgevonden. Ali B is over 3 weken dus weer terug in Nederland en het lijkt erop dat als de rechter hem vrijspreekt hij in Nederland zal blijven. Mocht de rechter hem schuldig bevinden dan moet hij trouwens ook In Nederland blijven en kan hij meteen de cel in.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waarom zo lang wachten gelijk opsluiten

Die slang gaat dus echt niet de bajes in , te lang geleden , meisje wordt dadelijk on-zeker/geloofwaardig gemaakt door z’n advocaat v/d Duivel Zeikman en carriëre kapot blabla en wordt vrijspraak of taakstrafje voor deze Creap . Een geluk ; zijn enge smoel gaat van de buis (hoop doet leven) en hij wordt Manager van nieuwe onzekere zang-talentjes die (nog) te “kneden” zijn , hoe ziek klinkt dit ? …Wordt vervolgt , doch niet Ali

Als ik hem hoor praten ga ik al over mijn nek,wat een eikel blijf toch gewoon in casablanca of dubai .Dan hoef ik niet zo vaak misselijk te worden van dat somme geklets uit je nek.

De rechter bepaalt of Ali B wettelijk schuldig is. Maar voor mij is deze rare irritante persoon allang van zijn voetstuk gevallen en morsel schuldig. Laat hem lekkernaar Dubai of Marokko gaan. Of anders een baantje buiten de schijnwerpers of showbiz.