Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zoveel geld heeft Ali B nogAli B die op dit moment naar Dubai is gevlucht en geen aanstalten maakt om snel naar Nederland te komen blijkt er warmpjes bij te zitten. Dat Ali B zijn carrière definitief voorbij is in Nederland moge duidelijk zijn. Ali B heeft inmiddels 2 aangiftes aan zijn broek hangen waarvan één wegens verkrachting. Daarnaast weet John van den Heuvel dat er nog meer slachtoffers zijn van Ali B die overwegen aangifte te doen.

Wij zijn even door de financiën van Ali B heen gelopen via de jaarstukken via de kamer van koophandel en daar komt uit naar voren dat Ali B zich eigenlijk geen zorgen hoeft te maken als blijkt dat dit einde carrière is. Ali B heeft namelijk zo een groot vermogen opgebouwd dat hij nooit meer hoeft te werken.

Ali B en zijn vrouw hebben namelijk 4 bedrijven en nog 2 huizen in Almere waar een geschatte overwaarde van 1,5 miljoen euro op zal zitten.

Het eerste bedrijf genaamd SPEC Entertainment B.V heeft een eigen vermogen van 3 ton. Het tweede bedrijf SPEC Holding B.V heeft maar liefst een vermogen van 3,3 miljoen euro en het derde bedrijf dat volledig op de naam van zijn vrouw staat heeft een eigen vermogen van 2,1 miljoen euro. Het laatste bedrijf waarbij Ali B en zijn vrouw beide 50% eigenaar van zijn heeft een vermogen van 1,5 miljoen euro.

Bij elkaar heeft Ali B dus een geschat vermogen van maar liefst 10 miljoen euro. Wij hopen maar dat de slachtoffers daardoor een hele grote schadevergoeding kunnen ontvangen. Al is het de slachtoffers daar niet om te doen.

17 Reacties

 1. Eppo

  Nou dan kan die mooi zijn Slachtoffers een schade vergoeding betalen.
  Kleed die schooier en schoft maar uit !

 2. Nachtmens

  Helemaal uitkleden wat het slachtoffer ook heeft ervaren (indien waar) , wordt nog ’n hele klus om ’t bewezen te krijgen !! Hoop dat r meer vrouwen/meisjes zich melden als ze voor genot van hen zijn ge(mis)bruikt !! SHAME-SHAME-SHAME

 3. Ali Exit.

  Gewoon lekker in de gevangenis stoppen, helaas is het in Dubai absoluut geen pret place, hier is een gevangenis een luxe vergeleken bij daar.

 4. Alifbeta

  Hoop niet dat het waar is want veel mensen moeten iets hebben gezien en gezwegen inclusief de programma mensen

 5. Bla bla allen maar mondelijke verhaalen opeens zo veel vrouwen melden ..na 5 jaar geleden om hun verhaal te vertellen…waar is hun materiaal bewijz dan..met videos fotos en medisch onderzoek na verchrachting… de rechtel zal zeker niet allen hun verhaalen te horen ..van 5 jaar geleden ..de rechter wil materiaale bewijz zien.

 6. M.v.d.V

  Het 3e bedrijf met 2.1milj. Vermogen staat volledig op naam van zijn vrouw. Dus daar kan hij geen recht op krijgen.

 7. konings115@zonnet.nl

  Aanpakken ze denken dat ze alles mogen die viezerikken

 8. Angela

  Misschien eerst even wachten of het echt waar is. De dames waren er zelf bij. Ik vind het erg kort door de bocht om nu opeens iedereen te beschuldigen. Je kan als vrouw ook weglopen. Nee zeggen enz.

 9. Begrijpen kan ik het al helemaal niet.
  Want aliB hebben we ook van een andere kant
  Gekent.
  Na de optreden naar de zieke mensen gaan
  Die daar apart stonden..
  En nu dit.
  Dat raakt ons heel diep.
  Verander geld een mens denk het.
  Sta dan voor je verantwoordelijkheid
  En vlucht niet
  Ongeloof.

 10. Christa

  Het meeste geld ligt vast, een overwaarde op een huis betekent dat het eerst verkocht moet worden, hetzelfde geldt voor de bedrijven en zijn vrouw is er nog. Geen 10 miljoen aan cashflow dus. Daarnaast hebben wij hem al veroordeeld, misschien beter om niet op de zaken vooruit te lopen.

 11. Fok

  Nou uit kleden zal niet zo snel gaan ned uit ervaring dan moet je in Amerika wonen en het wordt een getouwtrek van welles nietes

 12. FrankR

  Blijkbaar is Ali Bouali al schuldig? Is er bewijs dan, anders dan verhalen?
  Zo’n Britt Dekker die ook even gaat meel*llen …

  Angela de Jong, Johan Derksen en noem maar op.

  Hoezo “trial by media”?! Als het OM echt aanknopingspunten vindt, dan zien we het wel.

 13. Deetjuh

  Ali Beest, Stalko Borsato en vieze Jeroentje weten dat er groupies en oppertunististische jonge dames bestaan binnen de entertainment business. De meeste dames vooral die van rapper Ali zijn echt geen onschuldige wezentjes geweest. Niemand van hun is met Ali geweest om zijn looks want die heeft hij niet. Iedereen wilde omhoog klimmen zij het door te bluffen tegen vriendinnen zij het voor een platencontract of whatever. Deze 3 mannen hadden deze dames met rust moeten laten vooral Ali die erg ver is gegaan. Marco en Jeroen een trieste viezerik die de katjes in het donker knijpt. Bah bah. Toch denk ik dat geen van deze mannen gevangenisstraf krijgt. De dames zijn zelf meegegaan. En ze waren niet naïef. Hebben alleen niks aan het samen zijn overgehouden. Geen platendeal, geen geld, geen erkenning en hebben nu spijt.

Geef een reactie