Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jort Kelder is woest op Eva Jinek


Jort Kelder die samen met Alexander Klöpping en Arjen Lubach  al een tijdje strijd tegen de malafide reclames over onder meer bitcoins waar ongevraagd de gezichten van bn’ers voor worden gebruikt is woest op Eva Jinek.

Jort heeft namelijk een handje vol bn’ers gevraagd met hem mee te strijden tegen Twitter, Facebook en Google. Jort heeft namelijk verschillende rechtszaken aangespannen tegen deze gigantische bedrijven. Hij wil namelijk dat ze actie ondernemen tegen deze malafide reclames die te zien zijn op hun websites.

Alleen is Jort zwaar teleurgesteld in Eva Jinek en Mathijs van Nieuwkerk. Hij heeft hun namelijk persoonlijk gevraagd om ook mee te doen. Hun gezichten worden namelijk ook misbruikt. Maar hij kreeg keihard nee te horen van de twee.

Jort zegt er het volgende over aan Shownieuws:

“Ik heb allerlei BN’ers benaderd, maar Van Nieuwkerk, Eva Jinek, we kennen ze allemaal goed, maar niemand doet mee. ‘Je moet het zelf maar oplossen.’ Die hebben geen zin in dat soort publicitaire aandacht, dus ben ik het dan doen.”

“Ik vind gewoon dat mensen geen rotzooi aangesmeerd moet worden. Zonder dat Twitter en zonder dat Google waren er nu nog heel veel bejaarden geweest die hun pensioentje nog hadden gehad.”

“Ik zat hier vorige week in de rechtbank met een oude bejaarde brandweerman die al zijn spaargeld was kwijtgeraakt. Hij klikte op mijn hoofd, kwam toen op een site van die bitcoinjongens en op een gegeven moment werd gewoon zijn computer overgenomen. Hij zag zijn cursor over het scherm gaan, van klik-klik-klik, en zo zijn saldo weg! Die heeft helemaal nooit bitcoin gekocht, dat is gewoon diefstal.”

Eva Jinek is nog gevraagd om een reactie waarom ze Jort heeft laten zitten, maar hier heeft Eva niet op gereageerd.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Jort mot ze hete aardappel uit ze mond doen. En niet zo janken. Als andere nee zeggen dan is het gewoon nee.
En dan niet ald een verwend kuikentje gaan lopen piepen.

Eva Jinek kletst met iedereen mee, zolang het haar maar uitkomt. Ik walg van dat verschrikkelijke figuur, kan ze niet van het scherm af.