Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jan Slagter haalt keihard uit naar de Meilandjes


Gisteren was Jan Slagter te gast in de talkshow van Eva Jinek en daar ging het even over de eerste aflevering van het programma Chateau Bijstand. In dit programma leven de Meilandjes een maand lang op bijstandsniveau.

Jan Slagter werd misselijk van de eerste aflevering en vindt het totaal ongepast om te verdienen en te lachen om armoede.

Jan zegt er het volgende over:

”Ik doe een oproep aan de Meilandjes, dat als ze hier geld voor krijgen, als ze geloofwaardig willen zijn dat ze dit onderwerp serieus nemen, dat zij hun gage afstaan aan de voedselbank.”

AD-columniste Angela de Jong en Leonie ter Braak waren ook te gast en hadden ook een mening over het programma.

Angela de Jong:

“Ze gaan ook proberen om geld in te zamelen voor een ander goed doel.” 

Jan Slagter: 

“Als je er zelf aan verdient vind ik het geen eerlijk verhaal.”

Leonie ter Braak: 

“Ik kan me niet voorstellen dat zij de draak willen steken met mensen met een kleine portemonnee.”

Op Twitter waren er veel kijkers die het eens waren met Jan Slagter en het programma Chateau Bijstand echt walgelijk vinden.

Hieronder een aantal reactie’s van kijkers op Twitter:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Altijd die afgunst! Gun mensen toch dat ze het beter hebben dan jezelf. Niet iedereen hoeft in armoede te leven!

Heeft niets te maken met iemand misgunnen. Hetvgeke programma is nep en komt ongeloofwaardig over. Ze gooien hun scherven stuk. Weg met dat programma.

wat een walgelijke mensen zijn de meilandjes, gewoon alleen met zichzelf bezig bah wat een naar spul verdienen over andermans rug walgelijk gewoon

Ze weten van gekkigheid niet wat ze moeten kopen. Bah.
Wanneer ze echt willen meeleven met de armbedeelden, stort dan een groot gedeelte van jullie royale salaris aan de voedselbank. Die hebben het heel hard nodig.

Ik snap niet waarom de fam. Meiland van alle kanten nu aangevallen worden in het verleden zijn de fam. Froger ook betaald voor het zelfde programma en ik heb geen comentaren gelezen of gehoord, het is gewoon een gemene hetze tegen de Meiland aan de gang laat die mensen met rust of zet je tv uit stelletje azijn zijkers

Natuurlijk gaan ze die 350.000 euro met niemand delen. Is gewoon 10.000 per dag dat ze “in de bijstand “ zitten.
Vreselijk programma in deze tijd.

Is inderdaad belachelijk tv die ver van de waarheid zit
Dat ze hier nog geld aan verdienen ook maakt dat ik er geen minuut meer naar kijk omdat ik plaatsvervangende schaamte heb tegenover de mensen die echt dag in dag uit in armoede leven en niet weten war d’r volgende dag weer voor ellende brengt…en weet je. Die mensen klagen niet en helpen zelfs nog anderen zoveel mogelijk waar ze kunnen

Tenenkrommend vooral die Martien V ervelende verwende kleuter die gek word van in de bijstand leven. What moeten mensen zoals Ik Dan die leven van de bijstand.nee geen programna voor de meilandjes. Dan Erica die zeurt niet zet haar schouders eronder. Zonder Erica is Martien niks.