Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rene van der Gijp doet heftige onthulling


Gisteren deed Rene van der Gijp een heftige onthulling in de talkshow Vandaag Inside. Rene liet namelijk weten dat het programma een enorm probleem heeft. Niemand wil namelijk meer komen als gast.

Rene zei er gisteren het volgende over:

“Wij krijgen bijna geen mensen hier. Iedereen die wij bellen, iedereen die door de redactie gebeld wordt… Iedereen denkt bij dit programma: wat zou ik daar nou beter van worden? Jij bent een van de weinigen die nu terugkomt. Anderen zeggen: ja, we voegen te weinig toe.”

“Maar er zijn er zoveel die niet meer willen komen en die ook geen zin hebben. Die vinden op de een of andere manier dat ze niets toevoegen. Je moet er maar gewoon een beetje invallen af en toe.”

“Twee dagen geleden kwam ik hier aan en toen kwam de eindredacteur naar mij toe en die zegt: ‘René, we hebben best een probleem. We hebben én geen onderwerpen én we kunnen geen mensen krijgen.’”

“Ik zei: ‘Nou, vriend, dan ga ik vanavond toch heerlijk naar The Harbour Club, wat kan mij het nou pleuren! Dan ga ik toch niet hier zitten!’ Dan zit je gewoon je tijd te verdoen hier!”

Wie zat er uiteindelijk in die uitzending? “Geen flauw idee! Wierd Duk! En die lul zat er ook, weet je wel! Ja, ik vind het geen lul, Johan vindt het een lul, maar dat maakt niet uit!”

 “Ik zit wel eens te denken als ik in de tuin zit, van: hoe moeten wij nou dadelijk verder? Als we én geen mensen kunnen krijgen…”

Dus wellicht moeten Hans Kraay jr. en Jan Boskamp de oude tafelgasten dan maar weer terugkeren.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Jaaa Jan Boskamp terug.
👍👍👍👍👍

Dan komt Jan boskamp toch weer…leuk en hij is i voor een dolletje

Er is al geouwehoer genoeg op tv. Ze voegen weinig toe. Bovendien ligt hun expertise bij voetbal. Dus terug naar twee keer per week en weer over voetbal

Nodig je de gewoone mens uit, waarom altijd boers, tussen de gewone mensen zitten ook goede praters

Lijkt mij een duidelijk signaal.

ja dat snap ik wel

Haal je mensen die niet zoooooo beroemd zijn !! Gewone mensen van amateurclub praten ze wel over dagelijkse leven .

Maarten Spanjer, dan valt er nog wat te lachen

In elk geval, als de sodemieter, Hans Kraay Jr. én Jan Boskamp terughalen !!!
Verder zeker uitnodigen : Gerard Joling, Ruben Nicolai, Rob Kemps, Art Rooijakkers, Peter Gillis, Martien Meilans, etc.! Succes !
Afz.: Cees Verbaan

Een verrijking met Hans Kraag jr. Altijd met verstand van voetbal zaken, alert, op hoogte van trends en ontwikkelingen, met inzicht en overzicht, kennis en kunde en gezellig in het kwartet.

Gewoon stoppen waardeloos die 3 mannen

Gewoon stoppen met dat vervelende programma. Zouden die andere talkshows ook moeten doen. M heeft het goede voorbeeld gegeven. Nu nog Jinek, Beau, en Op1. En VI Vandaag.
Wat een rust als al die sombere nietszeggende programma’s voorgoed weg zijn met hun nare presentatoren.

👍

En wat gaan we dan kijken? NOS Journaal en dan de koets in? Dan komen weer eens ergens aan toe!

Het is ook alleen maar café geklets.
Gauw stoppen.

ze moeten het niet te serieus nemen en ook die mannen in de maling nemen. Je kan anders overal boos om worden. Gewoon lekker lallenballen en in die uitzending gaan….

Uw taalgebruik eens een beetje aanpassen. En….logisch dat er niemand wil komen. Het is ook een vreselijk programma met 3 irritante mannen.

Stop ermee het is goed geweest we kennen het geleuter wel voortaan de room is eraf .

Je weet dat er een moment komt dat het lastig is om gasten even langs te laten komen om hun zegje te laten doen. Ook omdat ze vaak niet serieus genomen worden. Voor mij geen probleem maar haal Boskampi en Kraay opgetrokken ooglid maar terug. Elke dag een uitzending is gewoon teveel!

Het is gewoon een uitvergroting van de stamtafel uit de kroeg..lekker stom ouwehoeren biertje en chippies erbij en verder niet al te serieus nemen.. en René moet leren eerst de mop te vertellen en dan pas lachen..want heeft meer lol om zich zelf dan het antwoord.
. maar verder niet te serieus nemen

Vergeet niet Wim Kieft die is echt goed en geeft altijd zinnige antwoorden, als het nu over voetbal gaat of niet .Ik zelf denk dat Derksen moet gaan ,hij verpest veel in het programma. Ze moeten gewoon weer over voetballen hebben,laat de politiek. Wat mij een goede combi lijkt Helene ,Gijp ,Kieft en boskamp .Geen muziek meer en alleen over voetbal praten en dan vooral na het weekend en de vrijdag heb je genoeg om te praten want dan heb je ook het midweek de beker, Europees voetbal ,enz .Ben heel eerlijk nu heb dit programma wat ze nu doen miss 5á6 x gezien .

Nee .als iedere keer mensen afkraakt worden kom er ook niet en elke keer gaat het over het zelfde

Een programma van gestoorden voor gestoorden

Hoe kan het nou dat iemand met de bak aan de voet sneller is dan iemand zonder bal erachter aan loopt !??? Zie da zo vaak leg uit 😂

Geld genoeg verdient mannen met dat geouwehoerde kappen nu!!!!

Een geweldig programma, beter dan een film.
Geniet er iedere avond weer van , ik zeg weleens tegen mijn man daar zou ik wel aan willen schuiven, bij Johan en Rene, het hart op de tong.
Heerlijk daar hou ik van.

5 x in de week is overdone , 2 x meer als genoeg en alle bovengenoemde problemen zijn opgelost.