Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Het gaat niet goed met Patricia Paay


Patricia Paay heeft al een zware tijd achter de rug. Ze had namelijk veel problemen met haar heup. Enkele maanden geleden werd ze met spoed opgenomen in het ziekenhuis door een ernstige complicatie aan haar heup. Ze moest direct geopereerd worden en dacht dat ze daarna weer snel naar huis kon gaan, maar niets bleek minder waar. Ze moesten blijven want er waren complicaties opgetreden. Maar nu heeft Patricia nog meer slecht nieuwe gekregen, want ze moet opnieuw geopereerd worden.

Maar inmiddels is Patrica al weer een tijdje thuis, maar ze kwakkelt nog steeds met haar gezondheid laat ze op haar Instagram account weten.

Patricia zegt er het volgende over:

“Jullie denken vast, wat is het stil op Instagram. Maar ik ben nog steeds ziek. Zware griep met alles erop en eraan. Afgelopen dagen veel hoofdpijn, spierpijn en koorts. Gelukkig slaap ik wel veel. Ik duim dat ik gauw weer wat opknap. Tot snel!”

We wensen Patricia veel beterschap toe!

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat staat er in godsnaam?

Ik wens deze vrouw alle goeds en beterschap toe.
Wat ik me wel afvraag is of het echt zo is dat mensen zich afvragen waarom het zo stil is op Patries haar Instagram of dat zij denkt dat wij het ons afvragen🤔😊BN”ers hun verslaving om relevant te blijven blijft grappig.

Beterschap Patries💐