Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ali B maakt nu al een comeback


De zaak van Ali B wegens verkrachting en machtsmisbruik is nog eens voor de rechter geweest of Ali B maakt nu al zijn comeback.

Hield Ali B de afgelopen weken nog wijselijk zijn mond over de onthullingen die gedaan zijn door het programma BOOS met Tim Hofman over het misbruik bij The Voice daar lijkt nu definitief een einde aan gekomen te zijn.

Ali B is namelijk weer volop actief op zijn Instagram account. Het lijkt erop of Ali B vindt dat hij lang genoeg stil is geweest. Veel mensen vinden het schandalig dat Ali B weer actief is op Instagram alsof er niets gebeurd is en hij niets fout heeft gedaan.

Zo deelt Ali B op zijn Instagram account onder meer hoe fijn hij het heeft in Dubai waar hij naar toe gevlucht is. Ook laat hij zien dat hij zonder problemen zijn vrienden in Istanbul kan bezoeken en aan het bidden is in de moskee en lekker ontspannen in de spa zit. Het is voor de slachtoffers een klap in het gezicht dat Ali B zo van het leven kan genieten in het buitenland.

Ook probeert Ali B zijn imago weer op te krikken door wat goede doelen dingetjes te delen op zijn Instagram account. De reactie’s van mensen die dit zien zijn in ieder geval niet mals. De meeste mensen vinden namelijk dat Ali B zo snel mogelijk achter de tralies hoort te zitten. Omdat dit gewoonweg niet uit leggen is aan de slachtoffers.

Zijn vrouw Breghje lijkt hem ook nog steeds te steunen. Al zeggen insiders dat het huwelijk een schijnhuwelijk is en enkel puur zakelijk. Het trieste van dit alles is dat Ali B zo een groot vermogen heeft dat hij het luxe leventje wat hij nu in Dubai leid wel heel lang kan volhouden. We mogen hopen dat als Ali B hier veroordeeld wordt dat hij ook het fatsoen heeft om naar Nederland te komen om zijn straf uit te zitten. Er is namelijk geen uitleveringsverdrag tussen Nederland en Dubai.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Blijf daar waar je bent en kom nooit meer terug

Laat hem inderdaad lekker van zijn geld genieten, zal hem leren!

OPZOUTEN NAAR DUBAI.

Laten we hem i rijtje zetten van Joran vander Sloot, Frank Marsmeijer Andrew etc. Nooit meer aandacht ht aan geven.

Laat hem lekker daar blijven en nooit meer terug komen

Allie viespeuk zou je bedoelen een comeback is niet nodig hoor we zitten niet te wachten op mensen met zulk gedrag

Gevangenis straf komt eerde in de buurt kan die rappen op de luchtplaats

Die zit zijn straf wel uit in Nederland dan is hij met een jaar of 8 met goed gedrag wel weer vrij

Ach tja de grootste straf die hij heeft is dat hij zijn kinderen niet kan onthouden van dit schandaal. Zij zullen weten wat pa heeft uitgespookt.
Ik zou mijn ogen uit mijn kop schamen naar mijn kinderen toe.

Ik had dit nooit en te nimmer van Ali verwacht.

Tjonge jonge, hij is nog niet voor de rechter geweest, maar voor de meesten is hij al schuldig bevonden… Wie zegt dat het niet zwartmakerij is?

Ze genoeg hoe Ali B is als hij zo met deze situatie omgaat en eerlijk gezegd had ik wel verwacht dat hij zo in mekaar zou zitten.
Hij kwam na mij nooit echt oprecht over.
En dat hij zoveel vermogen heeft dat ie zu n hele leven in Dubai kan verblijven is lastig te bevatten maar liever dat hij daar blijven als dat hij nog in Nederland terug komt.

Nou. Jullie hebben de veroordeling al klaar zie ik. Zoals jullie zeggen moet hij nog voor de rechter komen dus hij is (nog) niet schuldig.

Het lijkt mij al erg genoeg dat Ali op de vlucht is voor de Nederlandse kritieken. Hoe fijn hij het ook heeft hij kan niet terug naar ons hollandje ,dat is al een straf

Het volk heeft hem te groot gemaakt, en erna is hij naast zijn schoenen gaan lopen. Hij lacht iedereen letterlijk uit en vult gewoon lekker z’n zakken. Het zijn de hard werkende dombo’s die hem rijk en succesvol hebben gemaakt. En geloof me over 2 jaar praat niemand er meer over dan gaat de aandacht weer uit naar wat anders en vult hij weer lekker zijn zakken.

In dit land is het mogelijk om er onder uit tekomen als je BN ener bent. De gewone man had al vast gezette.

Kenmerkend voor iemand met grootheidswaanzin en het gevoel van onschendbaarheid. Deze man moet in therapie en is de werkelijkheid uit het oog verloren. Komt trouwens wel vaker voor in de bn er wereld.

In mijn ogen is hij altijd al een mannetje geweest met een schijn vertoning . Een beetje leuk doen op de tv ,maar in werkelijkheid alles achter de ellebogen. Ik kan die kop niet meer zien.