Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nieuwe schokkende onthulling Lil Kleine


Lil Kleine zit op dit moment in de gevangenis in Zaandam. Hij moet van de rechter nog 14 dagen zitten en dit kan daarna ook nog eventueel verlengt worden. Lil Kleine zit in de gevangenis, omdat hij zijn vriendin Jamie Vaes zwaar mishandelde.

Nu horen wij dat Lil Kleine een moeilijke tijd in de gevangenis tegemoet gaat. Er gaan namelijk geruchten dat medegevangen hem een lesje willen leren. Als je in de gevangenis komt voor het slaan van een vrouw of het zitten aan kinderen sta je helemaal onderaan de ladder en dat betekent vooral dat je veel problemen kan verwachten van je medegevangen.

Nu zit Lil Kleine 8 dagen apart in een cel voordat hij wordt overgeplaatst naar een afdeling. Dus heeft hij daarna nog een kleine week te gaan en moet hij hopen dat hij dan wordt vrijgelaten.

Maar nu wordt er in de ‘Bajes Special’ van de Nare Jongens podcast beweert dat Jamie Vaes niet het enige slachtoffer is van Lil Kleine zijn zieke geest. De heren van de podcast beweren namelijk ook dat Lil Kleine een keer zijn eigen vader van de trap heeft gegooid.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laat hem maar lekker achter slot en grendel zitten , die tiran 😡😡😡😡

Het is en blijft een monster. Zou goed zijn als hij in de gevangenis een koekje van eigen deeg krijgtt. Hij denk dat hij iederéén kan mishandelen.

Niet te hopen dat de medegevangenen hem “pakken”‘

Zo lil kleine domme hooghartige kabouter, het spel is uit eindelijk word er aan jou, schijt hebben aan iedereen iets gedaan, en een tip voor Jamie denk even aan je zoontje en bouw een normaal leven op!!!!