Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Storm Verpest Romantische Avond: André Hazes en Monique Vluchten naar Huis


Monique-Andre

In het glamoureuze leven van André Hazes en Monique Westenberg is niet elke avond gevuld met glitter en glamour, dat bleek maar weer toen hun recente uitje volledig in het water viel. Ditmaal geen sprake van romantische sterrenhemels of serene avondwandelingen, maar een heuse strijd tegen de elementen.

Monique, altijd in voor een beetje avontuur, had het lumineuze idee om de fiets te nemen in plaats van de auto. “Ik zeg: tuurlijk schat, ik ben helemaal om. Je hebt me helemaal gekneed zoals je wil”, gaf André toe in een opgewekte toon via een Instagram Stories video, vlak voor het noodlot toesloeg.

Plotseling als een scène uit een spannende film, barstte het noodweer los. André, ooit de rots in de branding, kon niet anders dan zijn frustratie uiten: “F*ck my life”, terwijl de regen genadeloos op hen neerdaalde. Maar zoals het een ware Hazes betaamt, gaven ze niet op. Doorweekt maar onverslagen bereikten ze uiteindelijk hun thuisfront. “We zijn thuis. Schat, we gaan nu tien jaar met elkaar en ik heb je nog nooit zo nat gezien”, grapte André, de situatie relativerend.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

… aandacht zoekers…
Zijn t-shirt is helemaal droog.

Attentie we hebben weer wat, de aanstellers.

Wat een leuk stel toch .
Na elke storm komt er zon.
En die schijnt op jullie 3.
Geniet ervan.

Ja, vooral hij is zo leuk. Staat op het podium zijn moeder voor hoer uit te maken. Wat zal die genieten!!!!!!!!!!!!!

Ja dat hilarische zit daar echt wel in de fam.