Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Koninklijke Schaamte: Oranjes Nergens te Bekennen Tijdens Historische EK Match


amalia-alexia

Het hele land jubelt; de Oranje leeuwen staan na twintig lange jaren weer in de halve finale van het EK Voetbal. Overal waar je kijkt, zie je vlaggen en hoor je gezangen, maar één belangrijk detail ontbreekt: onze koninklijke familie. Waar andere naties trots hun royals op de tribunes tonen, blijft de Oranje bank verrassend leeg.

“Wie komen er van de royals? Die van Denemarken hebben we al gezien, van Spanje, van Engeland, maar de grote afwezige is het Oranjehuis,” bekritiseert Valentijn Driessen in een video op de Telegraaf. Zijn woorden weergalmen door het land: “Ook de kroonprinses Amalia, niet gezien. Alexia, niet gezien.”

Het lijkt erop dat onze koning Willem-Alexander het historische spel mist voor zon en zee in Griekenland. “Hij zit in Griekenland, ik gun hem zijn vakantie, maar het is niet zijn vakantieperiode… Hij zou er natuurlijk wel bij moeten zijn,” voegt Driessen toe.

Terwijl 75.000 Nederlanders zich opmaken om hun team te steunen, ligt onze koning op een strandbedje. “Er komen 75.000 landgenoten van je, je onderdanen komen naar Duitsland om het Nederlands elftal te zien en het is het feest van de saamhorigheid en verbinding en dan ligt meneer op het strandbedje van zijn vakantiehuis in Griekenland,” benadrukt Driessen.

Met de MH17-herdenking op de agenda voor volgende week, waar de koning zijn vakantie voor zal onderbreken, rijst de vraag: waarom niet voor het EK? “Voor MH17 verlaat hij wél zijn vakantieadres. Ik vind dat hij voor het Nederlands elftal ook een uitzondering moet maken,” concludeert Driessen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Niet te voorbarig oordelen. Waarschijnlijk wachten ze op de finale.

Alleen de finale telt.

Die schamen zich nooit ergens voor, we zijn maar gewoon het volk voor ze, meer niet.

Voor 100% mee eens👍

Voor 100% mee eens

Vind het dan ook niet gek dat de populariteit van het koningshuis dalende is.
Ook Amalia en haar zussen zouden er minstens eens naar toe hebben kunnen gaan.
Misschien is de sport niet fijn genoeg voor de dames.Laten ze een voorbeeld aan prins William nemen