Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gebruikers van Yolanthe’s Supplementen in het Ziekenhuis na Ernstige Bijwerkingen


Yolante

Yolanthe Cabau’s Lifestyle merk, dat tijdens de coronapandemie werd gelanceerd, krijgt harde kritiek over zich heen. Terwijl het merk bedoeld is om te helpen bij fitness en welzijn, is er een groeiend aantal klanten dat ernstige bijwerkingen meldt na gebruik van de producten, met name de fatburners.

Gebruikerservaringen op Trustpilot zijn verre van positief. “Na een aantal dagen gebruik, kreeg ik jeuk op mijn lichaam en heb ik last van extreme eczeem/brandende bulten op meerdere delen van mijn lijf,” deelt een gedupeerde klant. Deze persoon moest naar de dermatoloog voor een behandeling met antibiotica, waarbij de arts aangaf dat “de kans 99% is dat het door inname van de fatburner is gekomen.”

Een andere klant vertelt over een nog ernstiger incident, waarbij een vriendin in het ziekenhuis belandde met alvleesklierontsteking door de fatburner-drank. “Het is gevaarlijke troep. Een vriendin van mij heeft door de fatburner-drank alvleesklierontsteking gekregen zeggen de artsen. Dus je bent gewaarschuwd,” luidt de waarschuwing.

Naast huidproblemen en ziekenhuisopnames zijn er ook meldingen van hartkloppingen en hoge bloeddruk na gebruik van de producten. “Ik krijg hartkloppingen en ervaar erge onrust. Ook een ander die ik het geadviseerd heb ervaart toevallig klachten en heeft na gebruik van de fatburner last van hoge bloeddruk. Dus wel even goed op letten,” waarschuwt een andere gebruiker.

Deze verontrustende meldingen roepen serieuze vragen op over de veiligheid en betrouwbaarheid van Cabau Lifestyle producten. Ondanks de intentie om een gezonde levensstijl te bevorderen, lijken de gevolgen voor sommige gebruikers ernstig en potentieel gevaarlijk. Yolanthe heeft zelf nog niet gereageerd op deze meldingen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Daar zou dan toch gelijk de NVWA op de stoep behoren te staan.
En alle geldstromen blokkeren en de media oproepen het product niet te gebruiken?
Of houden Ze weer hun mond ivm dat het een BN-er betreft.

Hoe dom moet je zijn om alles wat met medicatie te maken heeft zomaar klakkeloos te bestellen en te slikken.
Apotheken , drogisten , huisarts daar ga je naar toe voor zoiets.

Als je je (klein)kinderen uit moet leggen wat ze bedoelen met een kwakzalver, laat ze dit stuk maar even lezen.
Maar inderdaad Nellie, hoe dom moet je zijn om zomaar iets te slikken, spuiten, smeren omdat een “influencer” dit op een website of social media zet.

Het woord kwakzalver lang niet meer gelezen, tot nu.😃

Doet me meteen denken aan Cornelis Moerman🤔

Ik weet niet of je doelt op dr Moerman uit Vlaardingen?
Maar dat was geen kwakzalver.
Die kwam er achter dat zijn duiven, die hij met kankercellen inspoot, twee dagen later weer vrolijk rondvlogen.
En dat komt omdat duiven een enorme snelle stofwisseling hebben.
Hij was er van overtuigd dat mensen die aan deze vreselijke ziekte ten prooi vielen, met een dieet wat een snelle stofwisseling op gang bracht, zichzelf konden “reinigen”
Oke, het was niet te vreten.
Maar de hele medische wetenschap heeft die man verguist omdat ze bang waren de vele miljoenen investeringen kwijt te raken. Ik ben mijn vrouw verloren aan longkanker, zonder ook maar 1 peuk aangeraakt te hebben.

Maar die heeft altijd volgehouden dat de oplossing tegen kanker in de natuur te vinden is.

Ja die bedoel ik inderdaad Kees.
Ik weet er verder niks over maar die naam kwam meteen naar boven bij het woord kwakzalver.
Dit komt omdat er vroeger thuis als de buurvrouwen op de koffie kwamen over hem werd gepraat als een kwakzalver en dat is ergens blijven hangen.

Lijkt me interessant om er meer over te weten .

Inderdaad, welke gek gelooft er nu een derderangs actrice of zoiets, die is alleen maar uit op aandacht en geld.

Helemaal met je eens Simon