Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Meilandjes regisseur haalt genadeloos hard uit naar ex van Montana Meiland


montana

Montana Meiland die tot voor kort minder in de schijnwerpers stond door haar jarenlange relatie heeft de tv-wereld opnieuw veroverd na haar breuk met Dirk Hoogstraten. Volgens de biograaf Jan Dijkgraaf die de verandering in haar leven beschreef, is Montana teruggekeerd naar haar oude zelf, vol vuur en flair.

In de luwte van haar relatie met Dirk die acht jaar duurde was Montana’s aanwezigheid in de media beperkt. Maar sinds de breuk anderhalf jaar geleden, heeft ze zich opnieuw in de kijker gespeeld. Volgens Chateau Meiland-regisseur Timon Moll was Dirk niet de persoon die het publiek op het puntje van hun stoel hield. “Dirk is een downer. Niet iemand met het syndroom van down natuurlijk, maar zo noem ik iemand voor wie je niet op het puntje van je stoel gaat zitten als kijker,” vertelt Moll in het nieuwe verschenen Meiland boek.

De invloed van Dirk op Montana’s publieke persoonlijkheid was duidelijk zichtbaar, en niet op een positieve manier. “Het is lullig om te zeggen, maar ik vind Montana echt opgeknapt sinds Dirk niet meer in haar leven is,” aldus Moll. Sinds hun scheiding is Montana volgens hem weer het leuke meisje van weleer.

De reactie van Montana op deze openbaringen? “Montana, die aangeeft niet te zijn betrokken bij het schrijfproces en Dirk willen tegenover Story niet reageren op de uitlatingen over hen in het boek.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Volgens mij wel s Dirk de enige die “normaal”’in het leven staat. Geen gedoe , geen gegil geen poespas.
Montana staat nu volop onder invloed van de familie dus is het niet raar dat ze veranderd is, maar niet ten goede jammer genoeg.

Helemaal met je eens Nellie.