Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Maxime Meiland, Shownieuws

Miljoenenstrop! Maxime Meiland kan tochtige villa Niet Slijten


maxime meiland

Maxime Meiland en haar partner Leroy Molkenboer hebben zichzelf vorig jaar verwikkeld in een ware onroerend goed soap. Het koppel schafte een monumentale villa aan voor de duizelingwekkende prijs van 2,2 miljoen euro. Dit sprookjeshuis bleek echter meer een geldverslindende grot met energielabel G wat in makelaarstermen staat voor ‘natuurlijke ventilatie’ – lees: een constante tocht door alle kieren en gaten.

Aran Bade entertainmentverslaggever, had de bui al zien hangen: “Dit huis is in plaats van wijnen, wijnen wijnen meer stoken, stoken, stoken.” Hij voorspelde een financieel guur seizoen voor de Meilands. “Ze gaan een heel dure winter tegemoet. We hebben het uitgerekend: de maandelijkse lasten zijn 14 duizend euro.” Met nul euro eigen inbreng en een volledige hypotheek, schieten de stookkosten voor het lekrijke pand en het energieverslindende zwembad in de winter naar schatting omhoog tot bijna 15.000 euro per maand.

De realiteit van deze financiële ijstijd heeft het koppel snel doen besluiten de villa weer in de verkoop te gooien. Maar wie wil nu een miljoenenwoning die nog eens tonnen extra vereist om het warm en energiezuinig te maken? Na een terughoudende prijsverlaging van 70.000 euro naar 2.125.000 euro blijft een koper uit. Het gevolg? Een pijnlijk verlies lijkt onvermijdelijk.

Deskundigen adviseren nu een drastischere prijsverlaging naar 1.995.000 euro in de hoop op een reddend tegenbod. Maar zelfs in tijden van marktherstel lijkt overbieden op deze energie-onvriendelijke grot een verre droom. Dit vastgoeddrama zou zomaar kunnen resulteren in een verlies van meer dan 200.000 euro. Een scenario waarbij Maxime en Leroy achterblijven met een schuldenberg zonder het warme thuis waar ze op hoopten.

De harde lessen van dit vastgoedavontuur zijn duidelijk. De glamoureuze façade van televisie verbergt soms een minder betoverende achtergrond van financiële overhaasting en realiteitsverlies. Het jonge paar staat nu voor de uitdaging om niet alleen hun droomhuis, maar ook hun financiële toekomst te redden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik dacht dat “Maxime Meiland en Leroy Molkenboer” getrouwd waren, dus geen partners !? 🤔
Blijkbaar heb jij daar moeite mee!? 😧

Ikkem, ik ben getrouwd en dus is mijn man mijn partner!!!😉