Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

André Hazes in Opspraak: Zoontje Dré Volledig Herkenbaar in Nieuw Filmpje


Monique-Andre

De altijd in de schijnwerpers staande André Hazes heeft opnieuw de aandacht weten te trekken. Op Instagram deelde hij een filmpje waarin hij een grap uithaalt met zijn zoon Dré. Wat echter vooral opvalt, is dat Dré volledig herkenbaar in beeld wordt gebracht, ondanks eerdere beloftes om dit niet te doen.

In het bewuste filmpje, dat al snel viraal ging, zit André op de wc en roept hij naar zijn zoon om hulp. “Wil jij voor papa een wc-rol pakken? Ik heb zo’n buikpijn. Het gaat alle kanten op!”, roept André. Wanneer de kleine Dré met de wc-rol komt, smeert André snel iets op zijn vinger. “Hé! Wat is dat?!”, roept Dré geschrokken. “Is dat poep?”

Wat vooral stof doet opwaaien is het feit dat Dré volledig herkenbaar in beeld komt. Dit staat haaks op wat André jaren geleden bij Jinek verklaarde. Hij zei toen zijn zoon niet meer herkenbaar in beeld te willen brengen, omdat Dré er zelf last van begon te krijgen. “Hij vond het vervelend, dan kwamen we in de supermarkt en dan keken mensen naar hem”, vertelde André destijds. “Hij vroeg dan: ‘Waarom kijkt die mevrouw zo lang naar mij?’ of iemand kneep hem in zijn wang.”

Hoewel André en Monique hun zoon dolgraag met de wereld willen delen, kozen ze er bewust voor om hem tegen de nadelen van bekendheid te beschermen. “Ik heb altijd gezegd: ik doe het tot hij er zelf last van krijgt en dat is nu”, legde André uit.

Nu de kleine Dré weer volop in de schijnwerpers staat, vragen velen zich af waarom André deze beslissing heeft teruggedraaid. De actie heeft geleid tot een stroom aan reacties van zowel fans als critici, die zich afvragen of dit echt in het belang van Dré is.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dit filmpje is al een paar jaar oud.

Mag hopen dat dit een oud filmpje is .Dreetje blijft anders toch wel ver achter op zijn leeftijd .