Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ali B’s Luxe Leven Voorbij: Zal Hij Afglijden naar het Verkeerde Pad?


ali-b

Het glorierijke leven van Ali B lijkt definitief voorbij. De eens zo gevierde rapper en televisiester bekend om zijn luxueuze levensstijl met dure auto’s en exotische reizen staat nu voor een grote uitdaging. Na de aantijgingen van seksueel misbruik is de kans klein dat hij ooit nog in de armen wordt gesloten door het grote publiek.

Privé-journalist Jan Uriot deelt zijn zorgen na een opvallend gesprek dat hij opving in tramlijn 12 in Amsterdam. Tussen het geratel van de tram en het stadse geroezemoes ving hij het gesprek op van twee typische Jordanezen. “Wat als Ali B nu het verkeerde pad opgaat?”, vroeg een van hen zich af, wijzend op Ali’s vroegere extravagante uitgavepatroon. “Waar haalt hij nu zijn geld vandaan?” was de bezorgde vraag die in de lucht hing.

Deze opmerking raakte een gevoelige snaar bij Uriot die zich realiseerde dat dit inderdaad een brandende vraag is die velen bezighoudt. Met de afwezigheid van inkomsten uit zijn gebruikelijke projecten en activiteiten de afgelopen 2,5 jaar, groeit de bezorgdheid over hoe Ali B zijn leven op de rails gaat houden.

“Ik begrijp de zorgen van die vrouw wel,” geeft Uriot toe, “en eerlijk gezegd hoop ik dat Ali niet afglijdt naar duistere paden, dat wensen we niemand toe.”

Uriot kon het niet laten om nog een sneer uit te delen, dit keer naar Natacha Harlequin, de advocaat van Ali B. “Behalve Natacha Harlequin dan. Die heeft nog nooit zoveel geld verdiend met niets doen…” Hiermee legt hij de vinger op de zere plek van hoe sommigen profiteren van de val van een ster, terwijl anderen bezorgd toekijken hoe een ooit zo stralende carrière in duigen valt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wees gerust die heeft voorlopig nog geld genoeg hoor.

Ali is nog nooit op het rechte pad geweest. Het verhaal was leuk hoor, en heel Nederland is er weer ingetrapt toen ze een deugende Marokkaan nodig hadden. Leuk..knuffelen met Aal, Bea knuffelen met Aal. Respect voor Anouk, die was er gelijk klaar mee. Maar die Jan he..toevallig hoorde hij een gesprekje. De grootst mogelijke lariekoek om het verhaal nog verder uit te kunnen melken. Het is zo simpel, Aal denkt dat ie iedere vrouw kan krijgen, en tot zekere hoogte zal dat ook zo zijn, alleen waren er een paar niet van gediend. Als ie slim had geweest had ie ok gezegd en weggelopen, maar zijn ego he..die accepteerde die nee niet. Als je matties hebt die vrouwen voor kech’s uitschelden dan valt de appel niet ver van de boom. Het is nu klaar Aal. Zit je straf uit als je die al krijgt, en vertrekt lekker naar Dubai. Kan Khalid af en toe gezellig langskomen. Ook leuk.