Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Schokkende Onthullingen: André Hazes breekt stilte over familiedrama


Andre Hazes

Het drama rondom Roxeanne Hazes en haar familie blijft de gemoederen bezighouden. Twee jaar geleden onthulde Roxeanne in een aflevering van Beste Zangers details over haar complexe jeugd die veel stof deed opwaaien. Ze sprak over haar ervaringen bij gastgezinnen waar haar veiligheid soms te wensen overliet. “Ik ben wel eens bij een gezin geweest die naaktlopers waren. Dat wist ik niet en vervolgens zit ik ineens naakt met een vader op de bank en is dat allemaal normaal. Dan moet ik daar als kind maar een soort van op aanpassen. Er was geen ruimte om mijn ouders te missen,” deelde ze toen.

Deze bekentenissen riepen heftige reacties op binnen haar familie. Rachel Hazes, Roxeanne’s moeder, reageerde fel en beschuldigde haar dochter van leugens: “Ze heeft een rijke fantasie.” André Hazes haar broer, verbrak destijds zijn mediastilte om te reageren. Hij uitte zijn frustratie over Roxeanne’s uitspraken: “Ik las de uitspraken van Rox met plaatsvervangende schaamte,” en beschuldigde haar ervan hun moeder te willen kleineren.

Nu jaren later reflecteert André op die periode met een andere blik. In een recent interview met Vrouw geeft hij toe dat hij impulsief reageerde: “Nou, waar ik op reageerde was één stukje waarin zij zei dat we bij nudisten werden gebracht. Dat kon ik me niet herinneren, maar we werden regelmatig uit elkaar gehaald en naar verschillende logeeradressen gebracht,” legt hij uit. “Daar ben ik de fout in gegaan; ik had het met haar moeten bespreken voordat ik reageerde. Vooral omdat ik in die tijd geen problemen had met Rox.”

De verstandhouding tussen de broer en zus lijkt aanzienlijk verbeterd. André bevestigt dat de banden zijn aangehaald: “Goed! Ik was gisteren nog bij haar. Het is heel leuk we spreken elkaar vaak. Het is gelukkig weer helemaal goed gekomen tussen ons. We hebben wel rustig aan gedaan en nog steeds.”

Wat de relatie met zijn moeder betreft, blijft André duidelijk: “Dat is er niet. Weet je wat het is ik wil positiviteit in mijn leven. Iedereen die daarin mee kan, graag. Je bent van harte welkom en we maken er iets moois van. Maar als je dat niet kan, moet je echt afscheid nemen, wie je ook bent.”

André benadrukt hoe belangrijk het is om voor zijn eigen geluk en dat van zijn zoon te kiezen, zelfs als dat betekent dat hij afstand moet doen van anderen, inclusief zijn moeder: “Er is maar één persoon op aarde die ik gelukkig moet maken, dat is mijn zoon. En dat kan ik alleen als ik zelf gelukkig ben.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tot dat het weer beter uitkomt om kant van moeders te kiezen .Onbetrouwbaar ventje .